jag är bra

jag heter Julia och enligt mig själv är jag jävligt bra! jaa, väldigt jävla bra faktiskt! jag tycker jag förtjänar en medalj för hur bra jag är.. och är de nån som inte håller med mig så bryr jag mig inte! enligt mig är jag i alla fall beeeezt!


nu är de inte julia själv som har setat och skrivit detta, utan elin! men de skulle likagärna ha varit julia, för hon ääälskar sig sälv otroligt mycket ;) tänkte bara skriva detta för att hon inte har uppdaterat på ett tag! men ha de fint ni som läser ;)

bye fuckers


weekend

Helgen bjöd på mys i fredags med Hanna&Natalie :) Lördagen bjöd på maskerad fest ute i medåker som hölls av Louise&Ullis :) roligaste festen på länge :D
Igår var det inte lika kul ;p men tog mig upp till mormor&morfar för en fika. fick även träffa ida&noel då :)
Sen kollade jag på fotboll med carro, men gick ganska snart. Så körde jag typ 1.5 timme med mamma & det gick väl helt okej ;) Efter det tog jag en "promenad"  med hanna&natalie sen vidare hem & bänkade mig framför tv:n.

Idag var tanken att jag och carro skulle ha körlektion men det hade tydligen berit missat :s så istället fick vi en dubbel lektion på onsdag :) då skippar vi friluftsdagen & stannar hemma :D

Men nu ska jag lura med mig carro till matsalen så jag kan äta min traditionella frukost.

over and out.

Trafikkunskap

Nu var det länge sen jag bloggade igen. men jag orkar inte.. för vem vill läsa om skolan varje dag? typ de jag har att skriva om.
Men eftersom jag inte skrivit på en vecka nu så kan jag slänga in ett inlägg nu.

Sitter just nu och har trafikkunskap, det är för tillfället tråkigt. Håller på med nått grupparbete, men mina gruppmedlemmar Josefine&Carolin är inte här & då orkar jag inte göra någonting.
fast ska nog snart leta reda på lite fakta så jag har gjort någonting, hihi :p

Igår blev det en slappis dag, började 12.10, slutade 13.10 sen gick jag & klapp mig.

Idag äre träning & ledarmöte som gäller, sen måste jag läsa igenom svenska läxan. Mer än så hinns inte med.
Sen är äntligen helgen här & den är planerad & klar :)
Imorgon åker kanske jag, mamma & August till Örebro & hälsar på Ida&Noel :) Sen på kvällen ska jag träffa Hanna & Natalie och göra nån kycklingröra :p
Lördag då är det först match halv 2, sen på kvällen blir det maskeradpartaj i Medåker :)
På söndag så ska jag slappa hela dagen lång! :D

Men nu kom Carro så nu ska jag vara social med henne, sen ska jag slänga iväg ett sms till Natalie & höra hur hennes dag har börjat ,-)

hejsvejs

Säfsen

Sitter uppe i Säfsen nu. Ska snart in i duschen sen börja göra mig iordning.
Ikväll ska ví ut och äta på restaurang & kolla på melodifestivalen :) Blir nog myspys, fast festsugen har jag blivit när jag hör att dom där hemma ska på galej ,-)  Men jag får spara mig till nästa helg, för då blire stort partaj ute i medåker :) Ullis & Louise styr maskerad partaj! Så i veckan måste jag fundera vad ja ska klä ut mig till ;p

Men nu orkar jag inte sitta här längre för internet är så seeegt & lägger av titt som tätt.
Så nu ska jag kila ut och sociala mig med dom andra.


Bybye

RSS 2.0