örebro igen (;

Godmorgon.

Somnade igår efter ett tag, men det var svårt när tankarna snurrade. Vaknade iallafall vid 8 imorse & tog mig ur sängen vid 9. Nu sitter jag & väntar på Hanna&Katarina, vi ska till Örebro idag igen ;) Sen får vi se vad som ska hittas på när jag kommer hem, känner för en promenad redan nu.

Ska kila nu dom kommer snart.

puss julia ♥







♥♥♥

hope

Kvällen har spenderats på olika ställen med olika personer :) Avslutade med en promenad med Elin, kunde inte ha blivit bättre. Skönt att få prata om allt både roligt & tråkigt.

Nu ska jag kolla på film&försöka sova sen.
Imorgon blir det Örebro med Hanna :)


godnatt ♥







jag hoppas&håller alla tummar! ♥

tråkigt?

Jag lyckades ta mig upp ur sängen tillslut & har nu hunnit duscha, städa & hämtat hem mamma.

Men nu har jag tråkigttråkigttråkigt & ja ni fattar nog. Ska hitta på nått med Natalie&Hanna nu tror jag, får se vad vi orkar göra. Jag börjar bli hungrig, de slog mig nämnligen att jag inte har ätit än idag. Men mamma ropade nått om nu att hon ska laga mat & de tackar jag ju inte nej till :)

Ska kila här ifrån en stund nu, men skriver säkert mer sen.

puss ♥


älskade bakis söndag :)

Ja då var det dags för en bakisdag idag :)
Ligger förfarande kvar i sängen & jag orkar inte gå upp för de är så skönt här. Blir kanske kvar en stund till innan jag måste upp & städa.

Hade iallafall en kul kväll på källarn igår :) Runt 3 kom en full & go Julia hem & stupade i sängen.

Vad jag ska göra idag är inte bestämt, skulle ju kanske bli bio, men orkar jag verkligen det idag? Sitter iallafall & håller tummarna nu för tjejerna som spelar semifinalen nu nere i götet! Skulle gärna vilja se dom spela, men det får bli sen i Vasahallen :)

Ska väl kanske försöka ta mig till duschen iallafall, men fan. Jag ligger ju så förbannat skönt här! Ligger några minuter till bara, hihi :)

Ha en bra dag
puss julia ♥





man måste väl få ha någonting för sig själv även fast man bor i arboga, eller har jag fel?


fotboll+julia&hanna = inte sant

Då var et dags för uppdatering igen! :)

Jobbet gick bra & Medåker vann matchen :)
Hanna och jag var inte helt bekväma med fotboll.. Tror vi ska sitta i vasahallen istället, verkar mer som våran sport finns där ;) Sen har vi fixat oss här hemma ikväll & nu dricker vi gott med Sara, Fia, Nathalie :) Om några timmar bär det av till Källarn, var ju inte igår man var där nu ;-)

Men ska vara social med de andra nu :)
Fia berättar nått kul nu! :D


Ha en bra kväll!
PUSSSSSSSS ♥


ett inlägg hörrni

Men oj det är glest på bloggfronten.


Igår umgicks jag med Hanna&Natalie. Somnade sen vid 3 efter att ha kollat på i taket lyser stjärnorna, sorglig film :/ Nu så ska jag göra mig iordning för jobb i 4 timmar & sen blir det fotbollstittande i medåker, får se hur länge vi orkar stanna. Så ikväll blir det utgång :)

Ska hoppa in i duschen nu, har ni tur så hörs vi senare idag igen.

Puss
j ♥


bitterfitta kanske?

bitter. bitter, bitter. Ja, jag är fan bitter..

Mina cider, mitt vin. INTE dittt! :)

Jobb imorgon, godnatt :)


Emma!
jag vill se älgar imorgon efter jobbet!






Idiot :-)

klockren hemmafest!

Nu har jag haft ett uppehåll i bloggen.
Så kan det bli ibland när man inte har nått att skriva.

Dom senaste dagarna har jag jobbat. & så har även medeltidsdagarna tagit slut. Hade iallafall flera roliga partykvällar med underbart sällskap då! Tanken var ju att det skulle bli en nykter vecka, men nä de sket sig. Vin drickande i tisdags & fest igår! Det var en klockren kväll hos Sebbe med roligt folk. Vi skippade utgången & körde hemmafest hela kvällen. Hade hur kul som helst! Det måste göras om snart, haha. :-)

Nu ligger jag & Hanna utslagna i soffan, haha. Får se vad det blir av denna dag sen, känns som om de kan bli en jäkla massa slappande framför tvn.

Kommer nog bli en dålig uppdatering de här närmsta dagarna för hemma har jag ingen dator. Hoppas att kunna fixa det i veckan.


Ska vara social nu.
Puss
j ♥

nyktert? nä ;-)

Ja & rodden gick bra igår? ;) Kanske skulle ha försökt rott nyktra så hade de kanske gått bättre, eller inte? haha. Kul hade jag iallafall & vi bjöd på oss själva :) Efter förlusterna så dränkte vi våra sorger i sprit på ågården, de gillade vi! Ramlade hem full&go vid 2 nångång & somnade.

Idag har det varit en tung dag, baksmällan slog till. Ganska så ordentligt idag tyvärr. Men jag ska nog överleva kvällen också. :) Ska ta & städa lite nu sen göra mig iordning. Ikväll har först mamma&pappa förfest sen är det min tur när dom ger sig av. Sen slutar vi på källarn som alla andra. Hoppas på en kväll som dom andra, då blir det kanoners.

Dags att göra någon nytta nu.
Puss
j ♥

fattiga korvroddare på g!

Klev nyss ut ur duschen & funderar på ett glas vin här hemma medan jag gör mig iordning. Kan nog bli så, hehe. Hoppas att ni alla är taggade inför ikväll också? Det är iallafall jag :) Ska snart kila till Natalie, där blir det fix inför rodden. Sen när vi har rott beger vi oss hit hem för mer dricka & sen en utgång till på de. Kommer bli kanoners, men nu måste jag skynda mig.

Vi ses väl på roddden & i dimman efter de va? ;-)
p.u.s.s.
j. ♥


glöm inte kl 19 & 20.10 ikväll!

Kvällen började med mat&fix hos Fiffi därefter korkade vi upp :) Johanna, Sofia & Hanna ramlade in, sen var det full fart. Glasen tömdes & klockan tickade. Sen bar de iväg mot källarn där det var en massa folk. Hade en jätte rolig kväll som vanligt i bra sällskap :) Blev en fellinirunda sen vandrade en full julia hemåt nångång under natten :)

Idag vaknade jag vid 7 första gången, varför gjorde jag det? Men jag somnade om sen & vaknade runt en halv 11. Så nu har jag vart hos Fiffi & hämtat hem alla mina saker,

Men nu ska jag följa med mamma & äta.

Vid 4 sen blir det hem till Natalie & ladda inför ikväll! ;-)

Glöm inte, kl. 19.00 & 20.10 ikväll!
Puss
j ♥

Nordman!

Hej!

Har bara tagit det lugnt idag & gjort det som jag kände för. Sen åkte jag Natalie&Matilda ut på landet & plockade lin till mamma som dom ska ha på medeltidsdagarna snälla som vi är :) Nu har jag nyss duschat & ska ta bilen till Fiffi nu & korka upp! :) Jag är laddat till max inför ikväll! Kan vara farligt med såna förhoppningar, men jag håller tummarna för att kvällen blir kanon!

Nu måste jag åka, vi ses väl i dimman ikväll? :)
& glöm inte kolla på oss imorgon när vi ror kl 19 & 20.10!

PUSS
j ♥

vart tog såsen vägen en mysig kväll som denna? :)

Jäklar vad statusen ökade bara för jag skrev ner några tankar :)
Undra om någon förstog vad jag menade?
Mig spelar det ingen roll för jag ville bara skriva av mig.

Ikväll ät vi några stycken på Secilia, mysigt tycker jag :)
Även om jag inte fick min sås...

Imorgon ska jag städa rummet ordentligt. Har nyss bäddat rent i sängen & det är helt underbart att lägga sig då! Kollar även på Segemyhr nu också, kan aldrig sluta skratta åt dem. Tänk om det finns såna människor i verkliga livet. Det finns säkert någonstans.

Har även funderat på en annan sak. I lördags när vi va på bio i Örebro, då kommer det en massa människor som är uppklädda ända upp till öronen. Vad är dealen med det? Varför göra sig festfin när man ska på bio? Det är ändå ingen som ser nån då & man är ändå fokuserad på filmen annars kan man fundera på vad man gör där. Men men alla gör som dom vill :) Själv sätter jag på mig bekväma kläder när man ska kolla på en film :)

Ska kolla på tv nu & sen blir det sängen. Imorgon vankas det fest som det gör resten av veckan också, hihi :)

Puss&godnatt
j ♥

Tankar som måste skrivas ner.

Jag måste få skriva av mig. Det kom upp så himla mycket i huvudet just nu, men om jag kan få ner allt till ord det vet jag inte..

För ett år sedan hade vi allting framför oss, alla festligheter allt roligt, balen, paris, studentfester & tusen saker till. Vad har vi nu? Jag jobbar på donken men efter det då? Hur länge kommer jag vara kvar där, kommer jag ta mitt pick&pack och försvinna härifrån? Kommer ni ihåg när det var dags för sörsta studentfesten ägde rum i Köping? Vi sp tjejer träffades hos Linda & korkade upp. Hon hade precis kommit hem från Thailand där hon hade vart i två veckor. Jag hade en rolig kväll där. Så någon månad senare var det dags för studentfest i Arboga. Vi var hos Fanny innan & sen vidare mot källarn. Festligheterna fortsatte, studentsången spelades för fullt & vi räknade ner i våra kalendrar varje dag. En dag närmre hela tiden tänkte vi. Jakten efter balklänningar började, hur skulle håret se ut, smycke, skor osv. Våren kom & det var dags för Paris. Jag söp mig redlös kvällen innan när jag "skulle ta det lugnt" flyga till Paris full är ingenting jag rekomenderar, men jag överlevde & kom med på den resan. Sov på ett äckligt hotellrum, en uppsvullnad fot & ett par underbara vänner, en underbar klass, underbara Disneyland, underbara Paris, goda drinkar, god mat, solen sken. Varför åkte vi hem? För att vi skulle fortsätta studentlivet hemma i Sverige kanske. Studentmössorna kom, ett steg närmre. Vi andordnade en rock kväll på källarn som blev skt rolig! Festligheterna fortsatte & vipps så var det dags för balen. En underbar dag med mina älskade. Sågs hos Jossan innan där vi fotograferades & öppnade champange, cider, öl  eller vad man nu hade. Jag hade turen att åka en snygg bil till parken tillsammans med min kavaljer & sen fotograferades vi mer & drack mer champange i kyrkparken. Bussen tog oss till Sundbyholms slott där det väntade fördrink, tre rätters, vals, dans & alkoholintag. Jag kom hem med bussen, men inte min kavaljer. Vad händer där igenligen? Nu var det verkligen nära studenten. Nervositeten kom, min studentklänning blev klar som jag inte var helt 100 med, men jag lärde mig tycka om den. Vädret visade regn hela studentveckan, nervositeten blev värre. Betygen sattes vilket vi firade med alkohol en helg. Hos Jimmy & i Köping. Sista stundetfesten i Köping kom. Började hos Linda, sen till Hantis, men vad hände sen?  Det är för mig en gåta & kommer nog alltid vara det :) Slutspurten kom, Vasa army var redo. Mitt lag tog självklart hem segern! Vi drack en stor mängd alkohol under denna veckan. Klädda ut oss, lekte & busade. Tror inte nån ville att fredagen som snart var där skulle ta slut. Studentmiddagen kom, vi klädde upp oss, åt en god middag. Det hölls tal, sjöngs sånger, dansades & mycket mer. Dagen före den stora dagen kom. Vi åkte tll Gustav & klädde iordning vagnen. Nu var det nära. Fredags morgonen kom, min, våran, allas studentdag. Champangefrukosten hos mig, Leo höll tal, tårarna var inte långt borta. Vi skålade, tog kort & försökte äta lite smörgåstårta. Vandrade till skolan för sista gången, tog ett sista varv runt, fotograferaes mer, satt alla samlade i klassrummet för sista gången. Dags för aulan. Där brast det, tårarna rann, vi sjöng, rektorn höll tal.. Då var det dags för tåget till kyrkan, regnet vräkte ner. Hindrade det oss? Knappast.  Vi sjöng, härjade på för fullt. Hela studentdagen var fantastisk. På kvällen samlades vi allihopa hos Fanny, några höll tal där igen & vi hade det jätte mysgt. Så var det dags för källarn där alla studenterna samlades & många andra. Studentsången spelades & kvällen tog slut.. Min student & alla andras var nu över.

Jag saknar tiden. Jag saknar mina klassisar. Jag saknar tiden att få vara student. Jag vill uppleva allting igen. Om jag skulle få chansen att göra det skulle jag ta den direkt. Nu är det arbetslivet som väntar.

Samtigit som jag skriver det här lyssnar jag på Hallelujah med Molly Sandén & fäller än tår. Det här året kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Jag är glad för jag fick ta studenten med en massa underbara människor.

Ni som har studenten framför er, ta vara på den!
Man lever bara en gång.


En eloge till er om ni har orkat tagit igenon hela texten.
Nu kommer det några bilder från studenten. Dock fattas det en hel del.
















mina senaste dagar

I lördags jobbade jag igen som vanligt. Sen planerade vi in bio i Örebro då vi såg En sommar med Göran. Rolig film de där ;-) Sen lite spontant bestämde vi oss för att gå ut, så blev hem för en snabbfix & då menar jag snabb :p Hamnade på källarn, började nykter & slutade full :) Somnade runt 4 på morgonen & vaknade vid 8, lite tungt eftersom det väntades 8 timmars pass sen under dagen. Men jag överlevde det med.

Igår slog Emma&jag till på en biltur ute på landet, vi letade djur! Det  vi såg var ett antal kor, hästar, några rådjur & en halv älg! ;-) Rolig kväll de hade vi kan jag lova där i bilen, tänk vad den är bra :) Idag gjorde vi en utflykt till & denna gång var Natalie med. Vi skulle ut & plocka svamp, men nä vi hittade inte så mycket, ingenting om jag ska vara ärlig. Så vi åkte till Köping istället där Emma köpte nått plagg som liknade cykelbyxor :)

Nu ligger jag i soffan & funderar på vad jag ska hitta på. Det är fint väder ute så vill inte sitta inne. Men vad ska man göra ute då? Ikväll ska vi äta på Secilia med några tjejer, kommer bli mysigt tror jag :)

Ska röra mig härifrån & se om de finns nått vettigt att göra, men jag tvivlar på de :)

puss
j ♥

jodå såattte!

Ha jo tjena att jag slutade 23.30. Fick då stanna lite längre eftersom vi var kort om folk. Så gjorde min första stängning idag. & jag slutade för 20 minuter sen. typ 2 timmar senare än planerat. Det har resulterat till en trött Julia & då menar jag verkligen trött. Nu ska jag sova för imorgon vankas det ju jobb igen. Mellan 11-17 & jag hoppas då att jag kommer hem i tid. Undra vad alla andra gör idag, har jag ens haft någon kontakt med omvärlden? & kommer jag ha det imorgon? Kan ju alltid hoppas :)

Jag är sugen på att göra nått skoj imorgon iallafall :-)

Sängen vääääääntar!

Godnatt
julia ♥

RSS 2.0