happy new year!

Sitter här lite små sjuk fortfarande på slutet av 2008. Vad har hänt under året igentligen? Jo jag har vart i riga med min klass, turkiet med tjejerna, grekland, på peace&love och ja mycket mer. För att inte nömna sommarens alla festligheter. Många roliga & mysiga stunder men även några mindre roliga. Nu blickar jag fram till nästa år 2009 som vi ska välkomna om några timmar. Känns som om det var igår vi var hemma hos Natalie & stressade runt med kläder, smink, hårfix osv. Men det är ett helt år sedan, tiden går så himla fort.

Nu ska jag fixa klart det sista för om en timme kommer tjejerna hit så ska vi laga mat & senare tar vi oss ut mot landet :) 

G O T T  N Y T T  Å R ! :-D

strik & co

Då var man hemma efter en kväll i Örebro :) Bowlade och åt med familjen och kusinerna :) Och vem tror ni vann bowlingen? ;-) Haha nä det var inte jag utan det var mamma, jag förlorade ;-) Men nån måste ju göra det också. Sen åt vi god mat på Stallyktan (:

Tidigare idag var vi ute hos kusinerna & hade lilla julafton sen tog jag mig en promenad med Malin :)

Men nu ska jag lägga mig och kolla på oc sen sova & hoppas på att all hosta är borta imorgon när jag vaknar.

godnatt

blogg lov?

Usch vad jag är dålig på att blogga nu. Men jag kanske känner att jag behöver ett lov från bloggen precis som från skolan. Jaja struntsamma.

Idag har jag skjutsat runt på mormor, handlar mat till nyår, hälsar på hos kusinerna & lyckats blivit sjuk.
Hostar, lite smått feber & ont i huvudet. Inte bra Julia. Peppa peppa att ja blir frisk till nyår!

Imorgon ska vi ut till moster vid 10 & äta julfrukost och ha en liten julafton eftersom Elmer & Elvira var sjuka på julafton så ska vi fira lite jul för som imorgon :) Och de gör inte mig nått för jag tycker bara att det är mysigt när släkten träffas :) Sen ska vi in till Örebro för att bowla & äta :)

Men nu ska jag kolla på Oc sen sova.
godnatt :-)

pulka?

Hej hej hallå!

Kollar på nått program om mamma mia musikalen på 3:an. Roligare än så har jag inte.
Elin och Emma ville att ja skulle med och åka pulka sen, så ja får se om ja gör det. Men de är ju så kallt. ... :s

Åkte iallafall till Köping med Sandra idag och kollade med bilar, kan ju hoppas att allting löser sig nu. Sen när ja kom hem åkte jag och Carolin till Marieberg och kollade lite där. Bytte en tröja till en grå klänning och köpte 2leggings, mer än så blev det inte. jag känner mig folkskygg när de är så mycket folk haha.
Så nu väntar ja på ett Emma eller Elin ska höra av sig så får ja se vad kvällen har att bjuda på, ananrs stannar ja hemma framför en film :)

Men nu ska jag gå upp & sociala mig, mormor är här på middag ikväll (:

puss

min dag

Vaknade runt 10 imorse och vid 1 åkte vi till Sandra & planerade inför sälen och vi kommer iallafall en bit på väg. Så imorgon ska jag och Sandra åka in till Köping & kolla med hyrbilar :) Ikväll har ja umgåts med Emma och Natalie. Kollade på körslaget & pratade en massa :)

Nu har dom åkt hem och jag ska sova.

godnatt

100 :-

Påtal om bingo så vann jag 100 kr på uppesittarkvällen när vi spelade bingolotto! Måste hämta ut dom imorgon :)

godnatt

bingo

Och så var även denna dag snart slut. Kvällen hos moster på landet var mysig&rolig, vi spelade bingo ;-) Haha, ja tycker jätte mycket om min släkt :)

Så nu ska jag krypa ner under täcket och sova för jag är helt slut och känner mig fortfarande bakis..
Men jag ska nog välja ut en bra film att kolla på innan jag somnar.

Imorgon ska vi träffas & planera inför sälen annars ska jag bara slappa. Kanske ta mig in till köping & se om dom har några skidkläder som faller mig i smaken.

Nu tackar jag för mig.
godnatt (:


bakis dag

Hallå!

Dålig uppdatering, men jag har annat för mig än att sitta fastklistrad framför datorn hela tiden.

Gårdagen var riktigt rolig tycker ja. De fanns stunder som var mindre roliga, men om man ska summera hela kvällen så var den jätte bra :) Imorse när ja vaknade var det inte lika kul. Ja trodde inte jag skulle överleva dagen. Men nu har jag snart tagit mig igenom den. Tog mig en promenad med Emma, Elin & Jenny sen upp till Aspis & köpte en dricka sen gick vi hem till Jenny & åt köttfärspaj & kollade på film (:

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och göra ett försök att bli lite piggare sen ska vi åka ut till moster på landet & spendera kvällen där :)

Ha en fortsatt bra dag.
Puss


långpromenad

Tog en långromenad imorse med mamma, pappa Anna, Per, Amanda & Matilda :-) Nu sitter ja och kollar på tv med mamma & taggar för ikväll ;-) Men först ska jag till mormor&morfar vid halv 4 och ska äta :)

Nu ska jag fortsätta kolla.

tjingeling :)

min julafton

Så var snart årets julafton över & det är ett elt år till nästa! Men jag har haft en underbar julafton med min släkt :) Även fast den inte såg ut som den brukar så är jag nöjd, det finns saker som gjort mig glad & saker som gjort mig mindre glad. Till exempel att morfar blev bättre så han var med under hela dagen! :) Sen att Elvira&Elmer låg hemma & var jätte sjuka var minde roligt :/ Men jag hoppas att dom kryar på sig fort nu!

I julklapp fick jag pengar till sälen, ny fungerande mobil, kläder, smycken, saker till rummet & en massa annat smått&gott :-) Jag är supernöjd! Tack :-)

Men nu är jag helt slut efter den här dagen så nu ska jag sova & ladda batterierna tills imorgon! Då blir de förkrök hos Dessan sen bär de av vidare mot källarn! ;-) Hoppas på en toppen kväll & det tror ja att det blir ;-)


Hoppas att alla har haft en bra julafton :)
Puss&godnatt

julafton

Vaknade redan 06.20! Men höll mig till 7, då gick vi upp & kollade vad det låg i strumpan :) Där låg det pengar till sälen & en chokladask :) Nu ska jag in i duschen & sen åker vi till Lotta&Roland & firar jul där, sen på eftermiddan åker vi vidare till mormor&morfar :)

Ha en jätte bra julafton!
God jul :-)

god jul!

Uppesittar kvällen är slut & tjejerna har åkt hem. Kul att se alla & verkligen kul att vi kunde ses alla 6 tillsammans! :D

Om 25 minuter är det julafton & jag har ingen julkänsla.. Eller jo, kanske finns det lite, men inte den jag brukar ha. Kan ju kanske bero på att det inte är någon snö & att den här julen inte kommer se ut som den brukar...

Men nu ska jag sova så det kan bli julafton snart. Får göra det bästa av situationen, huvudsaken är att du mår bra & blir frisk! (:

God Jul! :-)

tråkigt

Kan inte mormor ringa nu? Jag har tråkigt..

Såg nyss föresten att jag hade fått Mvg på alla mina psykologi uppgifter, så hoppas verkligen att det blir ett mvg i slutbetyg :)

Nä nu tror ja att jag tar bilen ut dit & överraskar dom :)

tjingeling :-)


badet

Vaknade tidigt imorse & gick upp, för klockan 8 stog Elin utanfö dörren. Då knallade vi upp till badet för att simma, bubbla & basta :) Så nu har vi gjort oss julfina :)

Nu väntar ja på att pappa ska komma hem sen ska jag åka förbi Ida en sväng & lämna ett par skor, handla med mormor & ikväll kommer tjejerna hit på uppesittarkväll :)

Nu ska ja kolla på Askungen som går på tv. 
 
puss

julklappsinslagning

Sent inlägg idag men jag har haft en massa annat att göra idag.
Hjälpt mormor & morfar, åkt runt, slappat osv. Nu hamnade jag här en stund, men nu ska jag kila upp & slå in julklappar med mamma :)

Sen skulle jaa hitta på nått med Carolinen ikväll (:

Nu ska ja fixa med julklapparna.
 :)

pandora

Julklappsbytet ikväll blev mys :) Fick ett pandora berlock, & tidigare idag fick ja ett till av min faster eftersom dom inte har firat mig sen ja fyllde. Så nu är mitt armaband fullt & fint :)

Nu ska ja kila upp & hämta nya lakan & bädda i, sen ska jag sova :)

g o d n a t t

4 advent

Huvudet dunkar som aldrig förr...

Match idag, men förlust med 12-4, en jäkligt bra match, kanske årets bästa & med bara en avbyrare och ej våran ordinarie målvakt.

Nyss har släkten på pappas sida åkt hem, firade jul med dom idag eftersom dom inte kommer hit iår på julafton. Fick pengar av farfar & det är välbehövligt just nu, tack för det :)

Nu ska jag kasta på mig andra kläder & snart åka upp till familjen Persson där vi ska ha vårt årliga julklappsbyte, det kommer bli mys (:


ha en fortsatt mysig 4 advent :)
puss från mig


Handboll.

Kom nyss hem från handbollen. Dom vann matchen var spännande. Men vad finns det för dommare igentligen? Nä jag skulle inte kunna göra det bättre, men vafan nu får dom ge sig! Det finns två lag på planen :-)

Nog om det, nu ska jag göra nått som jag tycker är vääääldigt tråkigt. Jo jag ska storstäda mitt rum nu såhär några dagar innan självaste julafton :) Sen ska jag slå in julklappar :)


t j i n g e l i n g .




du är allt bra iskall ;-)

pepparkakshus

När jag hade gått & lagt mig igår så han jag inte mer än starta filmen sen skickade Moa sms & ville ha skjuts till hantis, så de var bara att kliva upp igen, var hemma vid 1 & då somnade jag gott :)
Vaknade vid halv 10 imorse & nu är Klara här så vi ska baka pepparkakshus (:

Men nu ska jag kila och hjälpa till så det blir bra ;-)

 p u s s



Krya på dig morfar!


myslördag

Elin har kilat hem & jag ska kolla klart på Mamma mia nu sen sova :)
Imorgon vid 10 kommer Klara & Elvira hit, då ska vi göra pepparkakshus :)
Sen blir det handboll vid 2 & på kvällen kommer Malin&Johanna hit : )

Kommer bli en riktig mys dag imorgon & det gillas :-)

Nu ska jag bädda ner mig.

g o d n a t t  : - )

Klockren!

Jennys blogg är klockren! :-D
http://jhammarlund.blogg.se LÄS! :D

Sitter och kollar på bilddagböcker & bloggar med Elon. Vi gavar åt Jennys blogg :-D
Nu ska vi fortsätta kolla runt.

Ha en fortsatt bra fredagkväll :-)

sista lektionen innan jul!

Sitter på min sista lektion innan jag går på jullov! Johanna sa att vi hade lektion idag så de var bara att pallra sig upp, sen ska jag iväg & jobba & tjäna lite cash ;)

Ikväll har jag ingen aning om vad ja ska göra, eller jo. Mysa med Elon :) Men vad ska vi göra nu nä det inte går idol på tv?Nått kommer vi säkert på, vi kanske ska ta oss en promenad runt stan & kolla på hus? Vad säger du Elon?

Men nu ska jag skicka in mitt sista arbete sen kila vidare.

hejdå så länge :-)

min dag lite kort

Redovisningen gick bättre än vad jag trodde & nu är religionen avklarad, skönt. Sen kilade jag & Malin på stan för att handla lite :) Träningen gick hyffsad om man bortser från idioter vid sidan av som förstör under träningen men att gå rakt över planen osv... Man blir ju bra trött, de kokade nog om båda mig & Jessica då!

Sen ikväll har jag tagit en långpromenad med Hanna och pratat en massa om allt mellan himmel & jord ;-)

Nu ska jag krypa ner under täcket & kolla lite på tv, har fått tillbaka min tv nu! :-)

godnatt :-)

kvinnliga präster

Vaknade för en halvtimme sen & trodde att det var fredag, illa. Ska skriva klart mitt religionsarbete om kvinnliga präster nu. Sen har jag bara en enda lektionen jag har idag & den börjar klockan 12. Sen blir det träning ikväll, sista för det här året.

Men nu ska jag skriva.

ha en trevlig torsdag :-)


idétorka

Känns som om jag börjar få idé torka nu faktist, aaah.  Har börjat med religionen nu också, så skriver lite parallelt. Jag får nog strunta i att sova ut imorgon, måste upp och göra klart redovisningen för ska jag göra klart allting nu så är jag klar sent i natt och det pallar jag inte en kväll till alltså!

Åhh vad det ska bli skönt med jullov snart!


Nä nu var den lilla pausen slut.
over and out

2 dagar kvar

Då var jag hemma efter en skoldag. Bara två dagar kvar i skolan sen får jag lov! En del fick jullov idag, men inte jag för jag har en redovisning jag måste göra imorgon.. Så nu ska jag göra det sista momentet i psykologi A sen göra klart min redovisning till religionen imorgon. Men snart ska jag ta bilen till Johanna & planera inför Jennys firande på lördag :)

Nu ska jag påbörja pluggandet.
p u s s

ett till

Blir ett till inlägg för jag har så tråkigt ;-)
har vart med mamma & hämtat bilen från verkstan nyss så nu har vi 3 fungerande bilar hemma & tre förare ;)

Nu ska jag ha svenska c, hoppas vi gör nått skoj :)

hejsvejs lingonfejs :-)

onödigt?

Skrivit en sida nu om organdonationer. & så har jag hunnit äta också, pasta & skinksås men inte smakade de värst mycket.

Nu ska jag fortsätta skriva, har ca 50minuter på mig.

Onödigt inlägg?
Ja kände för att skriva några onödiga rader här.




Telefonsamtal eller inte telefonsamtal?

Organdonation

Försov mig idag så kom till skolan en timme senare än planerat. Bra jobbat Julia! Nu har jag lunch till halv 1 så jag ska ta tag i min argumenterande uppsats som jag inte har gjort! Den skulle vara inne v39 såg jag nyss! Väljer att skriva om organdonation det är lätt.

Nu blir det skriva av.
hejdå


Slut på kalas för i år

Då har man varit på släktens sista kalas för de här året. Nu har alla i Thorstenson, Pettersson, Ahlgren, Lundström, Palmqvist & Nilssons släkten firats för i år. Men snart börjar det om på nytt igen när Patrik fyller i januari :) Räknade ut förut att vi har någon som fyller varje månad förutom i april! Men vem vet, de kanske kommer en unge till om ett tag som fyller år då ;-)

Nu ska jag fortsätta med min psykologi.
Ha en fortsatt trevlig kväll :)

stress & depression

Idag tog Sara körkort! :D Grattis!! :-D

Kom nyss hem, skjutsade hem Fanny, hämtade Klara, tog en sväng till överskott & inhandlade en present till Elvira & nu siter jag här :)
Det är dags för psykolgiplugg nu. Allting ska vara inlämnat imorgon, så jag måste ungeför sitta hela kvällen. Tar en paus sisådär 2 timmar när det vankas kalas, men sen måste jag fortsätta. Så det blir nog inte många inlägg här idag inte.

Nu ska det skrivas om strress & depression.
hejsvejs

ny bloggare!

Hörrni, idag började jag läsa en ny blogg! Jenny Hammarlund har börjat blogga :)
Kika in på http://jhammarlund.blogg.se

Har nyss glidit runt i bilen en sväng & jag hade brännt en ny skiva med en massa bra musik, det var mys :) 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen & läsa religion...
 
Och det känns som om halsen ska fräta sönder :s Hoppas den blir bättre snart.,

Imorgonkväll är det kalas för Ida&Elvira :)

Men nu ska ja kila ner.
pusspuss :-)

dags för en massa plugg...

Har nyss kommit hem från jobbet. Jag struntade i skolan idag, eller ja var & kolla på lucia imorse & det är alltid lika fint :) Sen knallade jag iväg till jobbet. Nu ska jag vara osocial & ta fram skolböckerna & börja plugga. Känns som om jag har hur mycket som helst den här veckan :s & det har jag med ..

Ska bli skönt med jullov :-)

Nä nu måste jag ta tag i allting som ska göras.

hejdå

en paus, bara sådär?

Andra avenyn har tagit paus!? :s Kan man bara göra så när det är spännande?

Struntsamma, nu kolla jag på Wallander, kanske den bästa wallander filmen? :)

Pratar också med Sandra på msn, vi disskuterar sälen. Nu är det inte långt kvar & jag är jäkligt taggad :) Nått som inte är lika kul är att det kommer bli förbanant dyrt men det kommer de vara värt :)

Nu ska jag snart sova.
Hoppas alla har haft en bra helg :-)

puss&godantt :-)

pepparkaksbak

Hallå där.

Söndag idag & största delen av dagen har gått åt till det årliga pepparkaksbaket här hemma :) Ja, Klara, Elivra, August & mamma blev det :) Sen har ja vart ute på julmarknaden & nyss var jag ute & gick med Carolin :)

Så nu ska jag snart kolla på andra avenyn sen duscha & slutligen plugga.

Förskyldningen blir inte bättre :/

Nu ska ja kila upp en snabbis.
hejsvejs


sjukling

Usch jag mår inte bra :s Jag vet inte vad det är med mig :s Men en riktig förskyldning det är ett som är säkert iallafall, jag känner mig jätte häning..

Har inte gjort någonting den här kvällen, men jag hoppas att alla som gjort någonting har haft roligt :)

Nu ska tråkiga jag lägga mig och sova för nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre.

godnatt

fram & tillbaka

Äntligen hemma efter ha flängt fram&tillbaka överallt idag.
Kom på att jag ville åka till tuna park idag & byta en klänning, så jag fick med mig Sara&August. Bytte klännigen & köpte kuddar till mamma&pappa, sen åkte vi hemåt. Då gick ja direkt ut på stan och mötte Johanna, sen kollade vi på luciakröningen, mötte mamma, pappa & deras kompisar. Gick till Stadskällaren med dom & fick mig en alkoholfri drink eftersom ja skulle köra. Gick efter en halvtimme, sen hämtade ja upp Johanna, Klas & Elvira som skulle på kalas, vidare till Sara och fixade hennes hår. Därefter åkte ja till mormor&morfar för att hämta pepparkaksdegen & slutligen vidare till viking för att hämta en pizza.

Så nu sitter jag här mätt&jäkligt trött. Känner att förskyldningen sakta men säkert kryper sig på & det är inte kul..
Nu kilar jag mig ner & tar en varmdusch för jag fryser, sen ska jag försöka läsa lite i svenskaboken.

ha en trevlig lördag

lucia, jenny 18år

Börjar med att grattulera Jenny som äntligen fyller 18år idag! Grattis :-)

Idag är det lucia :) En av de finaste traditionerna vi har enligt mig :)

Var nyss på stan med mamma och kollade runt lite. Så nu ska ja försöka få tag på Elin & höra om hon vill följa med på luciakröningen sen :)

Dags för studier nu.
hejdå :-)

en ny dag

Nu ska jag upp och äta frukost sen plugga nästan hela dagen lång :/ Ska hinna med att se luciakröningen också :)

godmorgon :)

halt

Har inte somnat än så ja passar på att skriva några rader här ändå :p

Skjutsade hem mormor, morfar & deras umgänge. Men jäklars vad halt det är :s Vågade inte överstiga 40km/h, men pensionärerna tyckte det gick lugnt och fint :)

Nä nu får det vara färdiskrivet här för idag, nu ska jag kolla på mamma mia :)

godnatt igen :)

idolvinnare (:

Kevin vann! :-) Fast jag hade blivit nöjd oavsett vem som vann, men nu vet man vad man kommer få höra för låt på radion imorgon & ett bra tag framöver ,-)

Följde nyss med Elin en bit på vägen hem, så nu sitter jag här och väntar på att mormor ska ringa och berätta om ja ska hämta dem eller ej. hoppas hon ringer snart för sen ska jag kolla på Mamma Mia!

Har föresten skickat tillbaka min tv nu. Så tillsvidare har jag fått låna Augusts lilla tv, men den duger den med :)

Ska kila upp och kolla vad den övriga familjen gör nu.
Tror inte jag orkar skriva nått mer här sen så jag säger godnatt nu :)

godnatt :-)

gästbloggare :)

Hihi trevligt med Elin som gästbloggare, kanske blir fler gånger :)

Struntade i skolan idag och jag fick ändå veta att jag inte hade några lektioner sen. Åkte till Örebro med Malin, Johanna & Elin. Hittade sista julklappen till Anton & lite saker till mig själv :) Och som Elin skrev så blev det många svordomar i bilen! Jäkla människor, kan man inte köra bil ska man inte göra det!!
Nog om det nu :)

Nu kollar vi på idol & ja vill att Kevin ska vinna! Men Alice är riktigt bra hon med :)
Sen ska jag kanske åka och hämta mormor, morfar & deras kompisar ikväll, dom är & spelar kort :) Men mormor var orolig över vädret, men det ska nog gå bra : )

Nu ska jag vara social me dom andra :)

hejdå :-)

Elin gästbloggar

Nu är det dags för en gästbloggare..och det är jag, Elin Nord som har fått äran att gästa Juliets blogg! Jag vet inte riktigt vad man ska hitta på och skriva här för att det ska roa er läsare. Kan ju börja med att säga att jag sitter hemma hos Julia och tittar på idol med henne, Malin och Johanna! Vi vill nog alla att Kevin ska vinna, men Alice är bra hon med! jaja nog med idolsnack.
Vi har tidigare idag besökt Örebro. Alla hittade lite smått och gott och vi hade det allmänt trevligt. Mycket svordomar i bilen blev det, behöver inte nämna allt som hände haha.

Jag sitter här och rapar ibland så de andra håller på att kräkas..de är kul tycker jag! vilket äckel hon är tänker ni.

nej det finns skäl till att jag inte bloggar..inte speciellt underhållande! ha det bra hörrni och tack Julia för att jag fick gästa dig här på bloggen!



Sen kan jag säga att Birk är så söt att jag skulle kunna käka upp honom.. jisses! ronja däremot...
Undra vad karln gör nu för tiden? är han fortfarande lika söt ska jag fan leta upp honom


alla dagar är inte på topp

Oj idag blev det inte mycket skrivet här inte. Men det är inte alla dagar man är på topp.
Sitter just nu och lyssnar på en massa Astrid Lindgren låtar, åhh vad dem är bra :)

Snart ska jag sova igen. Usch vad jag är trött på kvällarna.
Men imorgn blir det ingen skolan, utan istället åker jag upp & kollar på Klaras luciatåg, sen åker jag med Malin och Johanna  till Örebro & köper de sista julklapparna :) Helgen blir lugn för min del, ska verkligen försöka bli klar med allt skolarbete jag ligger efter med. Det kommer bli en tråkig helg. Men de måste bli så. På söndag så har vi det årliga pepparkaksbaket här iallafall :) & just ja, imorgon ska jag vara chaffis åt mormor&morfar som ska ut & spela kort :)

Men nu orkar jag inte skriva mer här.

godnatt hörrni :)

sängdags

Nyss kommit hem från min kusin. Var där & hätade kvitton på två klänningar som ja ska byta storlek på sen kollade ja klart på handbollen där. Så nu funderar jag på att sova, Och ja så blir det. Hela den här veckan har jag lagt mig tidigt, vad är det med mig igentligen?

Imorgon ska jag iallafall intervjua Prästen Eva för mitt arbete om kvinnliga präster på religionen, får inte glömma bort det.

Nu blir det sängen.
g o d n a t t

vad ska man göra

Nu har jag kommit hem från tandläkaren och har hunnit tagit mig en promenad :) Idag gick det mycket bättre! Jag gillar min tandläkare Marita, fast det är läskigt att sitta i den där stolen själv.

Nu vet jag inte vad jag ska göra.

Kanske slå på en bra film eller sova lite? Eller varför inte ta tag i skolarbetet?
Aja nått blir det.

Nu vill jag ha jullov!

tidsfördriv

Redan hemma efter en dag i skolan. Eller ska ja säga att ja har varit där? Det var volleybollsturnering idag i skolan & iår var inte vi med, så ja hängde på Malin&Jossan som tog kort till sitt projekt sen har jag skjutsat mormor&morfar till tandis. Nu sitter jag & väntar på att få hämta dom & efter det ska jag själv till tandläkaren...

Som tidsfödriv ska jag fundera ut en sista julklapp som jag har kvar & den är till tussi anton :)

h e j s å l ä n g e

tandläkaren igen & fanny 18år!

Kom på att jag har fått en ny tandläkar tid imorgon hos MIN tandläkare! Hoppas hon fixar felet nu.
Så först tar ja mig en sovmorgon till typ 10, sen halv 11 ska ja skjutsa mormor & morfar till tandläkaren, hämta dom vid 12 & vid 1 ska ja dit..

Men nu ska jag sova & passa på att grattulera Fanny här i bloggen för hon fyller 18år idag!
G a t t i s  F a n n y  :-)


inte min smak

Nyss kollat på Allt om min buske, den gick på tv & nej den tyckte jag inte om.
Så nu ska jag gå ner & ta mig en varmdusch sen kolla på Djävulen bär prada, för den är mycket bättre :) Så ska jag sova tidigt ikväll med, det var skönt.

Orkar nog inte skriva mer här idag, jag har ont i huvudet också..

h e j d å

så var det dedär med rubrik igen...

Hemma efter en dag i skolan. Imorgon blir den en slappardag eftersom det är volleybollturnering hela dagen. Så får se hur länge jag orkar kolla. Nu ska jag snart byta om sen gå in i sturehallen & ha en träning med mina tjejer :)
Sen blir det en slappar kväll med engelskaboken. Ska ta & skiva mig ett cv också eftersom jag inte gjorde det förut.

Nu ska jag äta upp mandarinen jag nyss skalade sen byta om.
h e j s v e j s

kalas igen :)

Idag har det inte blivit mycket tid framför datorn. Efter skolan tog ja bilen upp på stan & köpte en sista julklapp till mamma&pappa så nu är det bara Anton kvar, & jag vet inte vad jag ska köpa :s Får se om jag hittar någonting på fredag när vi ska till Örebro. Sen vid 5 var det kalas på granstigen för Klara fyllde idag & Carina igår :-) Så drekt när ja kom hem gick ja & la mig så nu har jag kollat på veckans avsnitt av Andra avenyn! Så nu är det dags att sova, jag är helt slut.

g o d n a t t

vimmel

Hittade en vimmelbild på mig, Jossan & Linda från när vi var på Lotus :)








Nu ska jag skriva sista meningen på psykologin sen ta med mig täcket & kila upp till dom andra & kolla på Wallander med dom :)

Försten, idag fyller min moster år! :-)
g r a t t i s !  : - )

paus

Tar en paus i pluggandet & tar istället en varmdusch för jag fryser här nere. Jag brukar ha det mycket varmare här nere än vad det är där uppe, men tydligen inte längre, skumt..

Nä in i mörkret för en varmdusch nu, för min lampa är fortfarande trasig i duschen. Det är tydligen en speciell lampa som ska vara där som inte pappa har hittat...

h e j  s å  l ä n g e


promenad i kylan

Kom nyss hem från en promenad med Carolinen :)
Så nu ska det fortsättas skriva psykologi.
Sen ska jag kika på Andra avenyn ikväll, spännande!

t j i i n g

åktur i arboga

Blev väckt imorse halv 10, det var inte uppskattat men men. Tog mig ut på en promenad efter frukosten sen vid 11 hämtade jag&august mormor & morfar, vi skulle ut på en åktur :) Så först ut till Medåkers kyrkogård för att tända ljus, till statoil, till Carina, till Aspis, till skogsborgs kyskogård&slutligen till Johanna&Klas, sen skjutsade vi hem dom :)
Då tog jag mig en tur själv till Överskott & handlade en julklapp till Elvira & godis till mig :) Jossan satt i kassan & hon grejade det galant! ;-)

Men nu ska jag skriva psykologi & äta mina polly =)

Ha en bra söndag :)


hemkommen

Nu är jag hemma efter en kväll med Hanna&Natalie :-) Vi har haft en massa att prata om :) Sen har vi åkt runt i bilen, så nu är jag hemma efter att ha skjutsat hem Natalies pärons gäster hem till Lunger, så nu blir det sängen :)

Hoppas att alla har haft en bra helg.

p u s s & g o d n a t t

yes!

JAAAAA! Sverige fick ett frikast när de var 15sekunder kvar, & Linnéa Thorstenson skjuter i mål direkt! ,-)
Matchen slutade 19 - 19! Bättre det än förlust.

Nu ska ja möta Emma & köpa biljett till juldagen, sen blir de mys hos Natalie :)

p u s s .

åhh!

Åhh vilken jävla rysare!
När det var 10 minueter kvar stod de 17 - 12 till Sverige, nu är det 1 minut kvar & det står 18 - 17 till ryssland!

sverige-ryssland

Sitter & kollar på Sverige - Ryssland matchen nu, det är spännande :) Jag håller tummarna för att Sverige vinner såklart!
Ikväll blir det umgänge med Hanna, Natalie, kanske Emma&Jossan :)

Nu väntar jag på mat, det blir lövbiff, ris & b-sås :)

Nu ska jag fortsätta kolla, Sverige leder med 7-4!

ridkalas & match

Vaknade runt 8 imorse men orkade inte gå upp så jag låg kvar & drog mig till typ halv 10 då min kusin ringde & frågade om ja ville vara ,med & assistera på Elviras barnkalas. & jovisst kunde jag det, så bara in i duschen sen tog ja bilen ut på landet där ridkalaset hölls :) Runt 2 kastade jag mig in i bilen & gasade snabbt tillbaka till stan för vi hade match i Vasahallen. Blev en förust, men jäklar vad dom spelar bra!! Det här var den bästa matchen hittils & jag är så stolt :) 

Nu sitter jag här hemma & ska snart ta mig nått att äta sen pusta ut i två sekunder. Ikväll ska jag hitta på nått med Natalie, sen hakar nog kanske Jossan, Sara&Johanna på också :)

Men nu ska jag kila upp.

pusspuss

sleeping time

Runt 2 åkte vi till Marieberg, där hittade jag en lång tröja & två halsband till mig själv :) Sen julklappar till pappa, August, Klara & Alexandra :) Ska åka och kika på de sista julklapparna med Malin&Johanna nästa fredag :)

Nu har jag nyss kommit hem från en tur med bilen. Skjutsade hem moster, Klara&Elin som hade varit här och kollat på idol, sen hämtade jag upp Johanna på stationen som hade varit på julbord i Eskilstuna med sitt jobb så körde jag hem henne också :)

Så nu är det dags att sova för mig, jag är jätte trött.

Imorgon är det plugg & handboll som står på schemat.


Men vi hörs
puss&godnatt :-)

:-)

Nu ska jag åka & hämta Emma, sen kommer August så åker vi till Marieberg & shoppar julklappar :)

Ha en mysig fredag :)
Puss

julklappar

Och så var det äntligen en efterlängtad fredag igen.
Dagen ska spenderas i Örebro med Emmsan, vi ska handla julklappar :-)
& kvällen spenderas kanske med Elon framför idol? ,-) Vi börjar nog skapa en liten fredagstradition hon & jag med idol hemma hos mig, mysigt :)

Annars blir helgen lugn, match på lördag sen ska jag umgås med Natalie på kvällen & så måste jag plugga... 
 
Nu ska jag skriva rent mitt psykologiarbete & skicka in.


puss

tandläkar skräck

Sitter & lyssnar på julradio.se :) verkligen någonting att rekomendera för alla julälskare som mig :)
Jag vet att Natalie sitter & lyssnar på det, så jag har skickat in en massa hälsningar till henne som jag vill att han ska läsa upp, men han har inte gjort det så jag fortsätter skicka in ;-)

Var föresten hos tandläkaren idag.... Det var en mardröm, jag hade inte min vanliga tandläkare utan jag hade nån jäkla kärring som knappt kunde svenska & vägrade ta hänsyn till min tandläkarskräck. Jag som förengångsskull skulle våga gå till tandläkaren utan mamma, men hejdu det kommer jag aldrig våga göra igen. Usch var elak hon var hela tiden, bara skällde över hur mina tänder såg ut, att jag inte slappnade av osv. Nej usch det var inte kul, kunde knappt säga hejdå när ja gick därifrån. & så sa hon att HON var tvungen att laga min tand i slutet av januari, de fick inte min vanliga tandläkare göra. & om jag tappade min provisoriska lagning fick jag inte ringa tillbaka. :s Så åkte direkt till mamma på jobbet efter ja vart där & han inte mer än in förens tårarna började rinna... Så mamma ringde tillbaka dit &  får jag inte min vanliga tandläkare sen ska jag inte gå tillbaka dit, då går ja någon annanstans & struntar i om ja måste betala.

Tack jävla turk kärring!


Nu ska jag plugga på rättskunskapen.

pusshejs

mmm blossa

diggeloo s s a, diggeloo s s a, diggeloo s s a, glöggen heter blossa.

Min version på den ;-)
& det är mycket bättre! :-D

terrordådet i indien

Jahapp, sitter i N8 nu och ska igentligen skriva om terrordådet i Indien, men nä de orkar jag inte just nu. Jag sitter och nördar på bloggen, bilddagboken & facebook istället, mycket mer roande :) Idag ska jag träna barnen själv, så får se vad vi hittar på. Annars ska jag läsa engelska & skriva psykologi. Men de var väl kanske inte så roligt att veta.

Jossan påpekade nyss att jag kommenterade lite dåligt på hennes blogg, så ska slänga in en kommentar nu ,-)

hejsvejs lingonfejs

äntligen vitt! :-)

åhh imorse kom mamma ner & berättade att det var en massamassa snö ute :) Det är så fint & ser så mysigt ut :) Nu har jag fått julkänsla! Nu är det dags för svenska.

pusspåer!

ökat

Såg nyss att mina läsare hade ökat till de dubbla igår :) Vad skrev jag för intressant då? :p

18-20 kort

Jaha ett nytt inlägg & vad ska jag skriva här då?

Skola idag, häde ingenting speciellt, sen skjutsade ja på mormor, morfar&Klara & skrev psykologi, det går faktist bra nu :) Så snart ska jag krypa ner i sängen & läsa i engelska boken sen sova tidigt. Jag har ju ingen tv så inte kan jag kolla på film... Fast jag börjar bli väldigt sugen på att kolla på Mamma Mia. 

Idag så skulle Emma & jag ta oss till Stadskällaren för att köpa biljetter till juldagen, men när hon frågade efter våra legitimation&fick se de så sa hon att vi var för små! Dom hade 21års gräns då! Vi står där som två frågetecken & fattar ingenting.... Går ut igen utan någon biljett. När jag kommer hem så ringde jag upp Tomas Bergström, för ja tyckte det verkade konstigt & så vart jag arg, jag vill ju ut på juldagen! Han sa att om man har 18-20 kort så kommer man in om man är född 90 eller 89 & då lugnade jag ner mig för det har jag :) Så då löste sig det på en gång.

Nu vet ni det & nu ska jag lägga mig & läsa.
puss&godnatt :-)

julradio

Äntligen fungerar den som den ska. Skönt det!

Siter & lyssnar på julradion nu, men jag känner inte den julstämningen som jag brukar göra :s Kan det ha med vädret att göra? Jag vet inte, jag tycker tiden har gått så fort att jag inte hinner med. Men jag ska nog snart hinna ikapp.
Nu ska jag skriva mer på psykologin sen åka med mamma & August upp till moster&kusinerna för han har stukat foten idag. Ser lite smått roligt ut när han skuttar fram här hemma, haha. Men ja vet hur det känns, för hur många gånger har inte jag stukat mina fötter? Jag har tappat räkningen. Sist var iallafall i januari har jag för mig när jag & Jossan festade loss i brattberget med grabbarna, haha de var en sjuk kväll men jäkligt rolig ,-)

Nej nu ska jag inte skriva mer strunt här. Det har blivit en väldans massa inlägg idag, kanske rekord..

hejdå

vad händer med dumburken?

Vad är det med den här datorn? Nu har ljudet försvunnit :s & hur ska jag få tillbaka de då?

Får prova starta om den, åhh ja som ville lyssna på julradio!

regn mys

Kom hem från en promenad i regnet nyss. Det var blött, men lite mysit ändå med regn :)
Nu ska ja kila upp & se om man får nån mat här hemma, sen ska de skrivas psykologi :)



ha en trevlig kväll i regnet :-)

psykologi

Ligger & halvsover i sängen, men nu är det slut på de för nu ska jag ta tag i psykologin :-) & vet ni, det ser jag faktist fram emot  :)

Visst ja, när ja kom hem tänkte jag prova starta datorn igen, & det gick! Så nu fungerar den igen, jag vet inte vad den hade fått för tokspel imorse..
Den här dagen började dåligt, men den är påväg att bli bättre :) Om det bara kan sluta regna så ska jag ta mig en promenad ikväll, med eller utan sällskap.

Nu ska jag plocka fram psykologi böckerna & göra mig en kopp te.

Ha en bra tisdag.
puss

varför?

Varför syns inte innlägget jag skrev nyss?

dålig dag kanske?

Jahapp den här dagen började inte bra, så man kan ju alltid hoppas att den slutar bra.
Trasig dator, trasig tv, trasig boxer, trasig bil, bet bort en bit av min tand igår, fick mitt körkort & ja tänker inte tala om hur de kortet såg ut!

Kan inte allting bara fungera som det ska. Måste allting krångla hela tiden!?

Blev iallafall glad när ja såg att ja fick mvg på mina psykologi uppgifter :) Så idag om jag får igång min dator där hemma ska jag skriva klart alting jag ligger efter med. Nu blev jag lite motiverad iallafall =)

Och maten är god idag, pasta & köttfärsås, mums :)
Hoppas att det blir god mat hemma ikväll också. Sen efter skolan ska jag ta mign en promenad, måste börja röra mig mera nu, sitter alldeles för mycket i bilen nu, fast de är ju kul ;-)

Nä nu ska ja kila iväg & hitta på nått annat.

Hoppas att dagen får en bättre fortsättning.



puss

trixat

Har trixat lite med bloglovin nu, & tror att allting ska funka nu. Har inte gjort nått mer som är värt att nämna här kanske? Eller vill ni läsa om när jag kör bil? Tror inte de :p

Så nu ska jag bädda ner mig & kolla på andra avenyn sen sova : )

Godnatt :)


tråktråk

Sitter i n8 & har europakunskap det är tråkigt.
Om ett tag ska vi ta bilen upp till Jehovas vittnen på ett studiebesök, kan bli intressant eller kanske inte.
Förövrigt har jag väldigt tråkigt. Jag vill hem & köra bil ,-)
Ska nog gasa upp till mina kusiner efter skolan & se vad dom har för sig. Jag tror att de skulle bakas där idag eftesom Klara&Carina snart fyller år :)

Men nu ska jag röra mig härifrån.

Hejsvejs

hejhej

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/247051/juliathorstenson?claim=wav2rgd9pl7">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0