bilturer

Hockeyn blev intressant vid vissa tillfällen, och mindre vid vissa. Mycket fylla & endel bråk fick nyköpings hejjarklack stå för. Sen knallade jag och Elon hem hi för att bänka oss framför tv:n. Och ganska snabbt kom vi på godis, så det blev en snabb biltur till Statoil, sen fortsatte vi tv tittandet. Strax efter 12 körde jag hem henne & hämtade mormor, mofrar & majlis. Nu sitter jag hemma & ska köra hem Helene. Sen kryper jag ner i sängen. Så godnatt på er :)

hockey

Nu är jag hemma från Eskilstuna & mat har jag fått i magen också :) Hittade en jäkla massa jag skulle vilja handla idag, men nej. Jag måste spara mina pengar till studentfesterna & sen åker jag till Rom om cirkus 3 veckor också :-)
Snart så ska jag gå på hockey med Emma & Elin. Så ska byta om nu & kila upp på stan och ta ut pengar.

puss


lite impuls

Nu gasar jag & Elooon iväg till rondellernas stad, Eskilstuna :) Lite impuls sådär

Puss


rensa tankar

För er som ville veta så skippade jag duschen igår kväll och tog den imorse :) Jag gick ner & la mig framför datorn där ja hade laddat ner Jalla jalla. Var 100 år sedan jag såg den, så fick mig några skratt innan jag somnade mitt under filmen. (som vanligt).

Igår när jag kom hem efter skolan så tog jag mig en promenad. Jag kände att jag var tvungen och försöka rensa tankarna ensam med musik i mina öron. Och det fanns mycket att rensa ur. Endel roliga saker & vissa mindre roliga.... Vet inte om jag kom fram till nått bra, det är svårt just nu, många tankar & frågetecken som snurrar i huvudet... Men en sak fick jag ut av det, en riktig hemsk spänningshuvudvärk. Kanske allt ont i mig som vill ur? Hur som helst den försvann senare på kvällen, tur det.

Nu är det en ny dag & inte vilken som helst. Det är en underbar fredag! Då menas det med att det är helg nu. Och planerna inför den är väldigt lugna. Blir en massa handboll på lördag och 1års kalas på söndag för lilla Noel :)
Ikväll ska jag slappa järnet med tjejerna om det nu blir så, för Malin skulle på kalas & Johanna är sjuk. Men jag hoppas iallafall på att min lilla Ellabella ställder upp på de traditionella fredagsmyset? :-D

Nyss skrev vi klart våra disskusionsfrågor på filosofin. Alltså jag förstår mig inte på det ämnet. Flummigt & konstigt är bara förnamnet på det. Och nu ska jag jobba med någon examinationsuppgift, vad jag nu ska skriva om det? Sen ska jag och Elin göra klart ett arbete som dom andra gjorde i onsdags på ekonomin.

Nu har jag nog ingenting mer att skriva. Blev ett ganska långt inlägg idag, och det är inte ofta det kommer såna, så läs & njut ni som orkar :)

Just ja! Ska hälsa till er som läser från rara&gooa Madeleine som sitter här brevid mig! :)

Ha en bra fredag & en trevlig helg!
PussJulia!

dusch eller sova? det är frågan..

Programmet är slut och jag funderar på att ta en dusch eller gå & sova. Eller varför inte båda två? Jaja det visar sig snart hur det blir. Nä nu bäddar jag nog ner mig i sängen istället, där gör det inget om jag somnar. Hatar att somna i soffan så man måste bli väckt & gå ner och lägga sig i sängen igen. Så jag byter nog ställe snart.

godnatt på er :)

sveriges värsta bilförare

Hahaha jag ligger nerbäddad i soffan med mitt täcke & kollar på Sveriges värsta bilförare.! Alltså hur fan har dom lyckats fått körkort ? ;) Hahaha dom är ju klockrena, men inte skulle jag vilja möta någon av dom ute i bilen. Haha nä nu är reklamen snart slut. Ska fortsätta kolla.


- Ska man inte stänna när det är rött?
- Jo det kan man ju, om man hinner...

74 skoldagar!

Då var man i skolan igen. Usch & fy vad det här är tråkiigt! Efter skolan blir det träning med tjejerna sen promenad med Natalie. Och självklart ska jag ta tag i lite skolarbeten.

På rasten nyss satt vi och pratade lite om studenten, festerna, balen och allt sånt :) Känns som om de här halvåret kommer bli toppen! Räknade också hur många dagar det är kvar. Nu är det 134 dagar kvar och bara 74 skoldagar kvar! Vi är lediga hur mycket som helst med helger, lov osv.!

Nu ska jag kika på lite klänningar och se om man kanske kan hitta nått fint, till studenten kanske ? :)

Puss på er!

sova är livet

Kollar på Made in Sweden med min familj just nu. Ska snart hoppa in i duschen och sen skriva lite psykologi efter det då ska jag kasta mig i sängen & soooooova! Det är nästan en av höjdpunkterna på dagen när jag får gå & lägga mig i min underbara säng. Mmmm I love it. Nä nu ska jag kolla lite på psykologin i pausen.

tjing

nått vettigt?

Skolan är avklarad för idag & efter den åkte jag med Sara till Örebro när hon skulle fixa det sista med hennes klänning, de blev jätte bra :) Så nu ska jag snart iväg på gympa ikväll, sen blir det psykologi & engelska plugg. Men nu ska jag kila vidare, fanns inte så mycket vettigt att skriva här.

hejdå

dålig dag

Den här dagen började dåligt.. Men efter ett tag började det bli lite bättre. Var på bio med hela skolan idag, vi såg Hotel Rwanda. Den var bra, men hemsk också.. Sen gick jag hem. Har haft handbollsträning ikväll sen blev det Step up med Natalie. Nu ligger jag helt utslagen i sängen. Det här var då inget rolig inlägg må jag säga. Men vem har sagt att alla måste vara det? Dyster dag, hoppas att det blir bättre imorgon. Då ska jag ta tag i mitt liv. Kanske strunta i skolan helt och hållet? Ja det visar sig imorgon.

godnatt


godnatt

Tackar för mig idag. Nu kryper jag ner i sängen & kollar på andra avenyn.

Godnatt gott folk (:

bondebröllop

Sitter och kollar på Bonde söker fru bröllopet. Tror det kommer bli jätte fint, och där dom är, där ska jag vara på min bal :)

Sture-gäddan match idag i handboll & sture vann ;-) Satt i hallen & kollade på 94/95:ernas träning sen åkte jag hem & nu har jag nyss vart hos family Nordi med pappa. Han skulle prata med Göran om en brygga vi ska ha till stugan & ja busade med Ellabella ;-) Nu ska jag fortsätta kolla på tv sen slagga tiddigt tror jag. Imorgon blir det bio med skolan.

heeejdå!

skolmatch

Och så var den en oefterlängtad måndag igen. Men veckan verkar ganska lugn så jag ska försöka jobba ikapp med allt som jag ligger efter med. Nu ska jag försöka skriva lite mer om frankrike som vi har gjort ett par gånger nu. Men fyfan vad värdelöst det är! Hög musik spelas det också...
Sen blire att kila till Vasahallen om typ en halvtimme för då är det skolmatch i handboll för dom som går på grundskolan. Sture mot Gäddan, Emma & Ami ska dömma. Heja Sture! ;-)

Nu ska jag jobba vidare.

over and out .

grey?

Blev en heldag med en jäkla massa slappande, och det behövdes. Men blev ingen kinamat för black svek... Grey snart kanske ? ,-) Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sooooova! Åh det har jag längtat efter hela dagen.

Så godnatt gott folk :-)
Hoppas helgen har varit bra, för det har min varit!

fyllechaffis, stockholm, utgång = min helg

Har inte blivit nått bloggande i helgen, men har knappt varit hemma så.

I fredags kollade jag, Johanna, Malin & Elin på Let's dance och sen kom Emma för vi skulle vara fyllechaffisar. Efter många om och men så fick Emma åka till Köping och jag till Eskilstuna och blev sittandes i en bil i Eskilstuna i 2 timmar. Kom hem vid halv 4 & halv 8 ringde klockan på morgonen. Då var det bara att pallra sig upp för att åka till Stockholm med Klara & Alexandra. Vi shoppade lite och kollade på musikalen High school musical. Helt okej tycker jag om själva handlingen, men dansarna var grymmt duktiga. Sen hoppade vi in i en taxi och tog sedan tåget hem till Arboga. Väl hemma halv 9 skyndade jag mig hem för en snabbdusch & for sen vidare till Hanna där tjejerna var & krökade. Så korkade upp direkt och gjorde mig iordning. Sen fram emot 11 åkte vi till källarn. Helt okej kväll tycker jag :) Somnade gott runt 5 imorse. Vaknade vid 12 idag & runt 1 kom Elin sen gick vi till hallen & där har jag varit tills nu och kollat på handboll.

Det var min helg.

Så nu väntar jag på att Hanna ska höra av sig sen ska vi ut och gå. Senare ikväll blir det kinamat med The black ;-) 
Orkar inte vänta tills Hanna ska höra av sig, så jag skickar iväg ett sms till Hanna och se vad hon har för sig för nu är jag rastlös ;-)

Puss Julia

äntligen fredag

Så var den efterängtade helgen här :) Ikväll blir det mys med Johanna, Malin & kanske Elin :) Senare blire kanske att rycka in som fyllechaffis, men det visar sig sen.  Nu väntar jag på tacosen som håller på att tillagas i köket. Nu ska jag fortsätta kolla på Hannah Montana.

hejdå

min extremt roliga dag

Skola, handlade med mormor, träning, föräldramöte, handla, soffan & nu blir det sängen. Så har min dag sett ut. Rolig? Kanske inte. Höll föresten mitt underhållande tal idag fast jag hade tänkt strunta i det. Men blev en improvisation och jag är nöjd med min insatts.

Imorgon är det fredag & helg! Så imorgon blir det slappisdag, ska kanske ut & springa med Klara också ;-)
Sen lördag då bär det av till Stockholm med Klara&Alexandra för lite shopping och kolla på High school musical, alltså musikalen. Sen på kvällen när jag kommer hem blir det utgång här i Arboga :) (d)

Men nu ska jag krypa ner i sängen, är jätte trött.. som vanligt.

g o d n a t t

gammal tant

Sitter i skolan & skriver om Frankrike igen.
Mitt lock för örat har kommit tillbaka igen, så nu är jag döv på höger öra igen! :s


Sitter och sms:ar med Emma, hon har tråkigt på sin lektion precis som jag har på min.


Ska passa på att Gratta Sandra i bloggen också, tjejen blir 19år idag! Gamla tant ;-)

Nu ska jag jobba vidare.
tjing

Bloggknäpp?

Min blogg har fått nån knäpp. Ja kan inte längre kommentera andras bloggar, eller ja de går att skriva men de laddas inte upp någon kommentar :S

Så Sandra, svarar på din kommentar här. Jag går på friskis&svettis, då är de step up & core på tisdagar :)

Blev träning med Natalie ikväll också, fast idag blev det gympa.
Tog mig en långpromenad idag också med Hanna.
Sen vill ja inte påstå att ja gjort nått vettigt.

Så nu ska jag sova.

g o d n a t t  : - )

träning

Blev handbollsträning sen step up med Natalie ikväll. Och nej, min koordination är inte bra ;-)
Nu ska jag plugga & sen kolla på andra avenyn. Orkar inte skriva här mer, så säger godnatt nu :)

tjing


slask

Så nu har jag sökt några jobb till :) Men de finns fler att söka, så det får bli någon annan dag.

Nu siter jag här genomfrusen, det är verklige kallt ute. Fyfan för slask väder...Nu vill jag ha vår, sommar, student, varma kvällar och ja ni vet, allt som har med sommaren att göra. 

Ikväll ska jag träna med Natalie och sen plugga....

Nä nu ska jag kolla klart på Andra avenyn sen åka och hämta Klara till träningen.

hejdå

cv

Skrev just ut mitt cv i skolan, så nu ska jag ut och söka flera jobb idag. Sen blir det plugg & träning för hela slanten. Usch vad tråkigt, men om 143 dagar slipper jag det!

Så nu knallar jag hem från skolan, orkar inte sitta & vänta tills spanskan som börjar om cirkus 2-3 timmar! Gå  hem och pluggar istället.

Pusshej

jag var ganska bra på ping, men jag var sämre på pong

Sitter och kollar på idrottsgalan med min familj just nu. Helt okej, bra musik & bra underhållande av Björn & Robert ;-)
Har varit en ganska slapp dag idag, men även lite plugg. Tog mig också en promenad med Fiffi ikväll.

Fick föresten reda på en av mina läsare idag, Fannys mamma Nina :)
Så hej på dig Nina om du läser det här :) Hoppas allting är bra med dig :)

Så om de är nån mer som känner för att avslöja sig som en av mina läsare, så kör på ;-) 

Nu ska jag krypa ner i sängen, orkar inte kolla klart på idrotsgalan, eller ja kanske kollar nere på mitt rum. Då gör det ingenting om jag somnar.

Godnatt :-)





Jag var ganska bra på ping, men jag var sämre på pong ;-)

jobbletande

Idag efter skolan åkte jag till mammas jobb & skrev ut mitt cv, sen åkte jag och delade ut det på lite olika ställen. Så nu är det bara att hålla tummarna. Ska fortsätta dela ut imorgon på några fler ställen.

Nu ska jag plocka fram svenska & medicin böckerna och sen måste jag fundera ut vad mitt underhållande tal ska handla om? Är det någon som har nått förslag så säg till. För underhållande tal är inte min grej om man säger så.

Sen senare ikväll ska jag på friskis & svettis med Hanna och efter det blir det kanske en promenad.

Nu ska jag kila.
 hejdå

läggdags

Nu stänger jag av datorn & bäddar ner mig i sängen :)

godnatt :-)

lite shopping

Blev väckt av Emma imorse som ringde & kollade om jag ville följa med henne, Elin & Jenny till Marieberg. Så strax efter 11 gasade vi iväg. Kom hem med en kjol, klänning & ett par skor! :D Jag är helt förälskad i skorna, går omkring helatiden i dom här hemma :)

Sen när ja kom hem åkte jag med mamma till moster ett tag sen har jag bara slappat. Ska snart gå & sova. Den här helgen har det inte blivit mycket sömn känns det som. Får ta igen det i veckan.



Tänkte slänga upp bilder på de jag köpte idag :)

Skorna :)             
skorna :)                                            klänningen                          kjolen





Puss Julia

fyllechaffis

Har precis lagt mig i sängen och är helt slut. Har nyss vart och hämtat Jossan, Malin & Jb i Eskilstuna & dom verkade ha haft en rolig kväll på Lotus :) Med mig i bilen hade jag Elin som nyktert sällskap ;-)

Min kväll har varit rolig & mysig med Madde, Linda & Elin :) Vi skulle kolla på film, men den var ganska så värdelös sen så insåg vi att vi hade hyrt fel film haha. Så vi snackade skit & gosade med Lindas hund :)

Nä nu ska jag stänga av dumburken innan jag somnar med den i knät.

g o d n a t t

let's dance

Kom hem från Malin för ett tag sen där jag spenderade min kväll :) Ja fick mig ett gott skratt när blondinbella dansade, jag gillar inte den tjejen alltså. Jag kan inte säga allt som jag stör mig på, men det är mycket. Laila Bagge dansade iallafall jättebra tyckte jag :) Nu ligger jag i sängen och ska kolla på ett avsnitt av skärgårdsdoktorn sen sova. Imorgon är det match i örebro, sen ska jag hem och se lite av a-lagsmatchen och efter det vid 3 ska jag på julgransplundring hos min kusin. Till kvällen blir det att kolla på Materix (stavning?) hos Linda med henne, Elin & Madde eftersom vi struntade i skolan idag när dom kollade på den där.

Glömde föresten skriva i de tidigare inlägget att ja följde med Jossan hem en snabbis för att kolla på hennes balklänning. Och den var superfin! Hon var verkligen jättefin i den! :) Så nu vill ajg att det ska vara dags för balen !!! Men tiden går fort, för fort ibland. 

Nä nu ska jag leta rett på avsnittet av skärgårdsdoktorn sen sova.
godnatt

balklänning

Ligger helt utslagen i sängen . Jag är helt slut känns det som.

Åkte iallafall till Örebro med Anton, Jonte och Jossan. Killarna hittade kläder & jag hittade mig en balklänning :) Super nöjd är jag nu! :) Så ska bara fundera ut hur håret ska se ut och se om jag hittar några skor, sen är jag klar antar jag, eller ja ska väl hitta nån slags väska men det får bli ett senare problem :)

Ikväll blir det umgänge med Elin, Jenny & Malin. Vi ska kolla på let's dance har jag bestämmt, för jag vill kolla på blondinbella som jag inte är ett sånt stort fan av. Men de visste ni kanske redan? ;p

Nu ska jag kila upp till mamma och berätta om klänningen.




byebye

70 längder

Då var den här dagen över, och jag gjorde nästan allting som jag hade planerat. De blev inte någon promenad efter skolan för mormor ringde & ville handla så ja gick runt med henne istället :) Men träning blev det, möte & simmning med Sara. 70 längder slog vi till på, jäkligt skönt vare ;-) Nu sitter jag i soffan och är helt slut, så nu ska jag ta mig ner en trappa & göra mig iordning sen upp 2 trappor och sova. Imorgon har vi en frivillig lektion som vi skulle kolla på film på, och den struntar jag i då :) Så vid 1 imorgon tar ja, Jossan, Jonte & Anton bilen in till Örebro och fixar balkläder :-)

Men nu ska jag ta mig neråt.
godnatt :-)

tänkt om

Jag har börjat tänka om när det gäller mitt liv efter studenten. Jag har alltid sagt att jag ska jobba och absolut inte sätta min fot i skolan nått mer. Men jag har börjat läst lite om vad som gäller på högskolor och det är inte alls som på gymnasiet. Vem vet, det kanske är någonting som kanske passar mig, och jag hoppas det. Ska åka iväg i februari med skolan och besöka mälardalens högskola i Västerås. För det är så långt jag har tänkt. Jag vill läsa där & läsa beteendevetenskap isåfall. Och flytta hemifrån det kommer jag inte ha råd med som jag alltid har sagt, så då får jag börja pendla. Jag hoppas att det kommer passa mig så jag kan göra någonting vettigt med mitt liv. Nu är det bara att hålla tummarna.


skrattretande

Då har man europakunskap & jag ska fördjupa mig i Frankrike så ska snart ta tag i det.
Vaknade upp i mamma&pappas nya säng imorse, & fyjäklars vad den var skön :)
Så blir nog att sova där inatt igen. Måste ju passa på när inte pappa är hemma.

Idag har jag redan en planerad dag. Först skola till strax efter 11, sen ska jag ta mig ut på en långpromenad, efter de blir det träning, möte & slutligen ska jag simnma med Sara :)

Men nu ska jag skriva matchlappar medan jag har det i huvudet, sen skriva en massa om Frankrike.
ciao!





skrattretande :)

ärlighet

Usch jag vet inte om jag gillar det här programmet längre. Jag skulle vara helt knäckt om jag var han Kim.
Visst dom är ju bara ärliga och säger vad dom tycker. Men är det alltid så bra? Man kan ju faktist formulera sig på olika sätt tycker jag. Men vem vet programmet kan ju bli intressant.

Nu orkar iallafall inte jag vara uppe längre så jag går ner och lägger mig.
g o d n a t t

made in sweden

Har nyss kommit hem från en promenad med Carro :) Så nu har jag bänkat mig framför tv:n med en kopp te :) Ska kolla på Made in Sweden nu och de om det är nånting att ha. Imorgon blir det en riktigt slapp dag, slutar strax efter 11 & då ska jag ta mig en långpromenad sen är det träning, torsdagsmöte & sen ska jag avsluta kvällen med att åka upp till badet och simma med Sara :)

Men nu ska jag kolla vidare på tv.
Ja säger bara, jäklar vilket hus Anders Bagge har! det kommer bli snyggt kan ja lova ,-)

Ha en bra kväll :)

bil tur

Blev en blogg fri dag igår. Jag hade inget vettigt att skriva om.
Men man kan ju undra om jag har det idag ? Tror inte det.

En vanlig skoldag med tråkiga lektioner. Medicin, svenska 2 gånger & internationell ekonomi. Låter inte överdrivet kul kanske. Så nu sitter jag bänkad framför tv:n. Men ska nog ta en tur med bilen nu, sen plugga. Och ikväll ska jag ta mig en promenad också.

Men nu ska jag kila ut till bilen. Den måste tankas också, faan då det har inte jag nån ekonomi till resten av den här månaden. Jag får smöra för mamma. Men bilen var det ja.

hej då

kusin

Föresten. Fick en kusin i onsdags :-) En liten söt kille som ska hela Kian :-)

guldbaggen

Sitter och kollar på guldbaggen med pappa nu. Ska snart ner och sussa, jag ligger fortfarande efter med en massa sömn. Imorgon hoppas jag att mitt öra kan börja fungera som vanligt igen. Jobbigt att knappt inte höra när någon pratar mer än.

Var hos Johanna ikväll och hämtade min mobil laddare. Blev kvar längre än beräknat men trevligt var det, vi hade mycket att prata om :) 

Nä nu tröttnade pappa på guldbaggen och bytte kanal till sporten. Då är det dags att krypa ner i sängen.



godnatt gott folk :)

151

Och så var man back on track igen i skolan. Ganska skönt faktiskt och inte en sån lång dag. Imorgon började det med sovmorgon sen har jag bara 2 lektioner. Mitt schema är väldigt slappt och skönt, det är bra för då får jag mer tid till projektarbetet. Och örat fungerar inte idag heller, så imorgon hoppas jag att jag kan få en tid till vårdcentralen så dom kan fixa det.

Idag är det föresten bara 151 dagar kvar till studenten! :D Så idag har vi gjort en skylt som vi ska sätta upp i matsalen & räkna ner tills den stora dagen! :D

Nä nu ska jag ringa pappa & kolla vad vi ska äta ikväll. Jag är sugen på tortelini.

over and out

vaxpropp

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre så jag går ner & bäddar ner mig under täcket :) Hoppas att min vaxpropp kan försvinna under natten för jag hör serilst ingenting på ena örat :s

imorgon ska jag få träffa alla mina klassisar igen :)
godnatt gott folk :-)

första poänget

Hjälpte Hanna idag på deras match & det blev en förlust, sen efter de hade vi match & tjejerna spelade kanonbra! Svetten rann om både mig och Jessica under hela matchen & det resulterade till 10-10 ! :D Så vi tog vårat första poäng idag! :D Synd bara att alla inte verkade glada efter matchen. Tråkigt men sant, men jag är inte mer än människa det ska du veta!

Ikväll är mormor och morfar här. Vi har ätit tacos & nu spelar vi bingolotto. Mormor & jag är nära vinst hela tiden. Men nää, nära skjuter ingen hare som man säger.

Och imorgon börjar skolan för mig. Ska bli skönt på ett sätt för att komma in i rutiner igen.

Men nu ska jag kolla på tv igen.
hej då


bakisdag

Blev festande igår igen :) 6:e gången den här veckan ;-) Usch det låter verkligen inte bra, men så är det .
Sara, Sandra, Johanna, Pernilla, Hanna & Linnéa kom hit igår & vi började dricka lite smått. Kilade till källarn tidigt för att komma in gratis, sen satte vi oss & drack :) Kvällen slutade vid 3 för mig, då vandrade en full & trött julia hem & somnade gott :)

Nu ska jag snart röra mig neråt mot vasahallen och kolla handboll. Sen vid 4 har vi match :-)

Hejdå

ny bil !

Glömde berätta en sak!

När jag kom hem stod en till bil här hemma, en saab 93 som pappa hade köpt! :D Så nu har vi en till bil :D

Har redan tagit mig en tur i den & de gick finfint! :D

home again :-)

Hemma efter en vecka i sälen med ett gäng störtsköna människor :-) Har blivit enheldel skidåkande, alkoholintag & mycket annat :) Jag är helnöjd med veckan & hoppas att alla andra också är det :)
Vi kom hem en dag tidigare för att vi är några som vill gå ut på hemmaplan ikväll & så blir det :) Så ska snart göra mig iordning inför kvällen. Känner att den kanske inte blir överdrivet lång för min del, är som sagt ganska trött efter denna vecka ;-) Men ska vara social ett tag iallafall :)

Nu ska jag blåsa håret sen platta ner det förengångskull, det var inte igår jag gjorde det.


Segertåget spelas just nu för fullt i mina högtalare ;-)
Ha en bra kväll gott folk
:)

helvete

jäkla skit också!
FANFANFAN!


Många svordomar.
Men vad fan gör vi?

Happy? NOT

Positiva klubben här kanske ? Allting verkar gå emot oss nu när det gäller den här sälen resan!
Aja nu får vi hålla tummarna stenhårt för att allting ska gå bra.

Nu ska jag plocka undan lite, sen kommer Sara så börjar vi våran packning.

hejdå

första inlägget 2009

Blev inget bloggande igår för det kände jag inte för..

Mitt nyår hade kanske kunnat vara bättre? Men kvällen började bra & slutade med att en sjuk Julia knallade hem stelfrusen vid 2 på natten med feber, ont i halsen & hosta. Tror ni det blev bättre dagen efter? Ha nädu, de blev 10 gånger värre. Så varför gick jag ens ut? Jag hatar ju att vara sjuk.

Sitter & pratar med Sara på msn nu & hon är lika sjuk som jag. Så imorgon ska vi väl pimpla citronvatten om vi orkar. Nått vi brukar göra när vi är sjuka.

Nu ska jag sova för det känns som om dagen imorgon kommer gå fort & jag har en massa som måste göras.

Godnatt.

RSS 2.0