En helt vanlig söndag .

Så var det söndag igen... Började städa rummet idag istället, & storstädning blev de, han inte riktigt bli klar, men de sista ska jag göra snart. Åkte med Klara, Carina & august och kollade på när Alexandra & Zingo tävlade sen, jätteduktig var de :) Ibland undrar jag varför jag slutade rida? Skulle så gärna vilja börja igen. Men kommer jag ihåg någonting, och har jag tid ? Nä de tror jag inte! Iallafall, åkte hem bytte om för att sen möta Emma & Fiffi i ishallen. Kikade på hockey med de så blev de en snabbis promenad och sen hamnade jag här. Nu ska jag väl göra någon nytta, städa kalrt rummet kanske eller slänga mig framför tv:n och kolla på Oc, hmm de blir nog båda. Undra bara i vilken ordning de kommer ;p Kan ju också tillägga att våran kära tvättmaskin vill inte fungera längre. Nu har vi inte kunnat tvätta på över en vecka eftersom de  jobbar i källaren, så nu idag när pappa kopplade in den igen så fungerar den inte!! Så nu har vi världens tvättberg. Så vi kör upp till våran kära moster och tvättar där haha tänk så de kan bli : )

Men nu ska jag gå och göra lite nytta.
Pussilago ,-)

pärlor åt svin

Kalas för Alexandra igår : ) Och idag blev de träning, hockey, barnvakt åt Elvira, övningsköra sen slutligen hade jag tid att gå till Sara för att kolla på beck filmen :) Hade hoppats att den skulle vara bättre, men får hoppas på den sista filmen som kommer 10 oktober istället. Kikade hem och åt, hamnade sen här. Så nu ska jag snart kila ner och sociala mig med min familj. De blev inte mycket fart i denna helg, men har inte mig nått imot. Ibland måste man ta det lungt. Vilket jag kommer få göra de två kommande helgerna också eftersom jag ska på utbildning nästa helg och veckan efter kommer tyskarna. But that's life. Städa rummet kanske jag ska ta mig i kragen och göra. jo jag vet, kul en lördag lixom? men ibland måste det också göras...
Men tv:n var det.
byebye

Bibblan med Madeleine :D

Nyss vart och käkat på viking med madde, jonte, fanny, anton & elin ,-) För den äckliga kycklingpytten lät inte så lockande. och hungriga var vi. nu sitter jag i biblioteket och väntar på att spanskan ska börja... usch var drygt . har inga planer alls för dagen mer än att jag måste plugga engelskan, och ta mig en långpromenad. Ska kanske övertala mina päron att vi ska övningsköra. ;-) Men nu ska jag röra mig härifrån och se om de finns nått roligare att göra, inte fan för jag tror det. haha.
So long suckers ,-)

Hey there !

Origenteringsprov idag, tog 15/20 kontroller, och det är vi nöjda med, eller hur Johanna ? ,-)
Sen gick vi hem hit ett tag och pratade en massa :-) Men usch hittade 3 fästingar på Johanna, som tur vad kröp dom fortfarande omkring, så vi fick bort de :D
Sen hoppade jag in i duschen, data nördade lite så hämtade jag min jacka som passade perfekt :D
Körde upp till kusinerna och hämtade en pannlampa eftersom vi ska nattorigentera ikväll, så nu taggar jag för det ,-)
Men nu ska jag göra lite slingor i Augusts hår, undra hur de kommer gå? ;)

Ha en bra kväll, hejsvejs :-)


Idol

Gick hem efter spanskan idag, hade ont i huvudet osv.
Har hjälpt mamma att städa ur några lådor ikväll efter träningen, så nu ska jag läsa de sista i boken så den blir klar.
Men nu har Idol börjat, byebye

Heder

Gick bra på vårdcentralen, fast de här var den första och ända gången som jag gick dit sjävl tror jag, men så ska det inte fortsätta, nä utan mamma ska sitta där brevid. Jag kanske låter barnslig nu men jag har en hemsk läkare-doktor-sjukhus-tandläkar skräck och jag undrar om jag någonsin kommer bli av med den? :S
Tog mig en liten  promenad sen, så lagade jag mat till familjen och Berndt, korvstroganoff och ris bjöd jag på ,-) Sen skyndade jag och mamma oss ner till Samuelssons måleri där vi tog hem 4 tapet kataloger, och jag vet nästan vilka jag ska ha, hoppas att det blir bra, fick lite tips och hjälp av Elin också :-) Nu har jag kikat lite på idol och de där nya programmet med Victoria Beckham och hennes familj. Så nu väntar bara sängen och boken Heder som jag måste läsa i. Så nu rundar jag av..

Godnatt :-)

Information & layout

Usch vad det är tråkigt ... :/ men snart är det slut som tur vad. Fick byta grupp idag också så nu är jag med den tidiga gruppen :-) Ska ner till vårdcentralen efterskolan, sen blir de hem och gå en långpromenad för att sen slänga sig i soffan och läsa Heder som ska vara klar imorgon eller på onsdag, så jag har lite att göra.
Imorgon ska jag och mamma köpa tapeter oxå till rummet, nu börjar det äntligen gå framåt :D

Men ska fortsätta arbeta nu så jag inte kommer efter, byebye!

Helgen ,-)

Kul inlägg nedan haha, men nu ska jag dra min helg :p

Man kan väl nästan säga att helgen började i torsdags då de var skutt. kom till Hanna runt 8 tiden, där befan sig även Carolin, Johanna, Josefine, Pernilla, Natalie och sen kom även Anton, Nicklas & Linus :)  blev en liten förfest, sen kom Carro, Dessan & Jessica och hämtade upp oss så började färden mot Kööping =) Kom fram och det var en jätte lång kö, men efter ett tag så var vi väl inne :-) dansade sen ett par timmar, så vid 1 kom Jessica och hämtade oss igen, somnade ganska fort när jag väl var hemma, hade jätte skoj, tack för den kvällen :-)

Var inte lika roligt sen när jag skulle ta mig upp på fredags morgonen för skola :/ men de gick, vi hade ju inga vanliga lektioner heller, eftersom vi hade sp/vip dag, så slutade vid 11 efter att ha lekt ett par lekar . Åkte då vidare mot Tuna park med mamma, August, Klara, Anton & Carina :) Hittade inte mer än en tröja & två par örhängen, men men . Kom hem sen vid halv 8, fick snabbt göra mig i ordning eftersom tåget till örebro gick 20.40. Mötte upp Carolin på station och åkte viare mot Örebro. framme i örebro mötte vi upp Ida, så tog vi en taxi till Pontus där festen hölls. Carolin och jag var rätt trötta sen dagen innan så vi tog de lite lugnt. :P Sen någongång rörde vi oss mot donkan för lite käk innan vi skulle ta bussen hem,. Tack för en trevlig kväll tjejer :-)

Vaknade runt 10 på lördagen och rörde mig fram emot halv 12 intill Sturehallen. Träningen gick jätte bra och sen var det ledarmöte. Kom hem och fick i mig lite mat. Var inställd på en slappardag, men de ändrades ganska snabbt efter en konversation med Sara :D Så vi började planera kvällen som skulle spenderas i Västerås. Efter ett tag så löste allting sig i sista stunden som vanligt, haha. Lyckade övertala Jenny att följa med. Så vid halv 8 så åkte vi till Västerås, efter ett tag så hittade vi fram till Anton, Martin & Johannas lägenhet :) Hade jätte roligt, med en massa nytt folk ,-) Jessica kom och hämtade oss vid 2 så var hemma vid 3, slockande lika fort då som jag gjort de andra kvällarna.

Vaknade runt 1 idag, skönt att äntligen få sova ut :-) Ska snart ta en dusch och sen blir det hockey med Emma :)
Ska bli kul att se tjejen, de händer ju inte allt för ofta nu :/

Men om man ska sammanfatta den här helgen så får den 10/10 :D

men nu väntar duschen,
Byebye ,-)


 

Paaarty ;D

sitter nu här med jakob och joel =) haha jag kom på vad dom hette haha ! ska väl ta mig hemmåt om ett par timmar, men nu ska vi ha kul, bybye party pinglor <3

Biblioteket .

Har nyss haft spanska prov. hoppas att det gick bra, svarade på allting förutom tre saker så.
Sitter i biblioteket nu och väntar på att ha företagsekonomi, brukar ju inte bli så seriösa lektioner.
Ska hämta mina skor sen efter skolan eftersom jag glömde det igår. Sen ser det ut att bli skutt ikväll, fest imorgon, och mys på lördag :) Låter som en toppen helg tycker jag =)
Men nu ska jag kila och leta reda på alla andra.
Bye bye

bright eyes ..

Origenteringen gick ju hyffsat idag Johanna ;) Fastnade vid några kontroller, men hittade de sen  :D
Har pluggat spanska den största delen av eftermiddagen och kvällen sen, tog mig ut på en promenad en snabbis bara. Känns som endel sitter nu men inte allting. men får hoppas att det går bra ändå.

Imorgon ser de ut att bli skutt, men de visar sig då :p Och till helgen ser de ut att bli fest på fredagen, sen lördagen får vi se då :-)

Men nu ska jag röra mig mot sängen och plugga in de sista där.

Godnatt gott folk :-)


och så vare plugg igen .... : (

Beställde min klipptid igår och hade turen att få tid idag klockan 12 =) Blev riktigt nöjd faktist, tycker Cissi får till de så bra, får väl se sen om jag lyckas lika bra imorgon, de brukar inte bli så .
Kilade sen tillbaka till skolan. men usch vad tisdagar är tråkigt alltså :/
Sen hade vi träning, gick faktist bättre idag :) Dom lär sig ;)
Snart ska jag röra mig neråt och plugga spanska eftersom vi har prov på torsdag. Ska prova att plugga utan datorn nu, antar att de kommer gå bättre ;p
Kanske tar mig ut på en liten promenad sen också om de inte regnar allt för mycket.
Men nu först ska jag läsa lite bloggar och checka bilddagböcker sen vare ju plugg som sagt ....

Ha en fortsatt bra kväll : )



image6

Night after night ...

nej fy faan för skolan! åhh , jag fattar ingenting, orkar ingenting.

Godnatt ....

Information och layout

Japp så äre, sitter och skriver en massa tråkiga texter nu, och jag tycker att jag förtjänar en liten paus & då passar jag på att skriva några rader här :p
Slutar snart & de är skönt. då ska jag kila upp på stan & lämna in mina skor som ska klackas om, beställa klipptid för de behövs verkligen...! sen ska jag hem och plugga, ska skriva en dikt tills imorgon, och skriva klart om någon författare. fattar ingenting :S (?) menmen, nu ska jag väl fortsätta jobba så jag kommer härifrån någongång.
byebye äppelpaj..


Och stackars lilla emma har fått hjärnskakning :(
Krya på dig gumman : )

Söndag kväll

Hälsade på lilla Elmer idag, han är såå söt : )
Sen blev de Ikea med Klara, Carin & Kalle. hittade en massa saker till rummet, men ska inte köpa någonting till de just nu, väntar tills de börjar bli klart istället. så jag kom hem med 2rullar presentpapper, bra jobbat Julia haha.
Ska slänga mig i sängen nu & kolla på hem till midgård för typ sjuttielfte gången haha, men som sagt jag kan inte slita mig från den serien :)

Men nu säger jag godnatt : )

Forts. Lördag

Inlägget innan blev de nå knas med, de skulle ha laddats upp för ett pa timmar sedan, men men bättre sent än adrig :p  De blev iallafall Svensson svensson med sara, sandra, jenny, johanna & madde : -) Sen kikade vi på någon film som gick på 5:an men den var inte så jätte bra tyckte jag :p Så nu sitter jag här & ska snart lägga mig och kolla klart på de sista avsnitten av Hem till Midgård :D
Funderar på att beställa 2 säsonger av de själv också :D

Men nu säger jag
Godnatt :-)

Lördag

Igår blev de film med sara & sandra :-) Vi såg Smala Sussi, tror inte de är en av mina favorit filmer haha. sen så la jag mig & kikade på Hem till Midgård, de är iallafall en av mina favorit filmer, eller favorit serie :D
Idag så kikade jag på a-laget när de hade serie premiär hemma mot Torslanda. Vinst blev de också :)
Elin & Jenny spelade, ni är ju för goa mina töser : )
Sen så ska jag in och kolla på u-laget som också har match, hoppas på vinst där med :)
Kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut, Fest ? eller myskväll med Svensson Svensson? hmm, båda lockar.
men som sagt allting visar sig sen.
Nu ska jag röra mig härifrån, ha en fortsatt bra dag :-)




Jenny&Elin <3

Skolan : (

sitter i skolan nu & har spanska. gör absolut ingenting, för det orkar inte jag : )
Blev en ganska slapp dag igår också. skulle kolla på fotbollsmatchen i skolan men vi fick inte in kanal 4 här så fick sluta halv 3 så då fick vi gå hem och kolla på fotbollsmatchen :D. sen på kvällen hade vi träning, och efter de så kollade jag på a-laget när dom spelade mot Irsta, & det blev en vinst :)
Idag efter skolan så ska jag till köping med mamma, kika på skor & underkläder , sen blire till att klä på sig varmt för att kolla på hockey med emma : )

men nu ska jag väl försöka göra någon nytta här.
byebye :D

Kusinbarn :D

Vaknade av att en August kom inspringande till mig och berättade att kl. 23.45 födde Johanna en lite pojke :-)Så nu har de kommit 1 av 3 kusinbarn. Bara 2 kvar att vänta på ;p

sen igår övningskörde jag och pappa med morfars bild :D sen blev det en liten promenad med Emma sen hem, kikade film & somnade tidigt :-)
Imorse var jag med på Klaras öppet hus på brattbergsskolan, sen hade vi träning på 5 personer i sturehallen, jippi vad gör man då? haha, men vi lyckades någolunda. Sen ikväll blir det film,godis,chips,mys & fotbollstittande med Sara, sandra, johanna & jenny, Ja gillart ;-)

Så imorgon måste jag plugga till företagsekonomi provet som är på tisdag, får väl se hur de går.

men nu kom jenny hit, så nu ska jag röra mig :D
ha en trevlig helg : )

Då var vandringen avklarad .

Då har vi vandrat runt Maxelmossen.. De var ju helt okej, :p Och som jag anade så fick vi gå själva med 10meters mellanrum en bit, och jag klarade faktist av de, pratade inte på hela vägen :D Var faktist skönt att få tänka lite utan musik för en gångs skull ;) Lagade till nyponsoppa på stormkök oxå, de var Madde en riktig hejare på :D Så spelade vi rugby, och lekte någon annan lek, fick lära mig knyta en robansknop oxå, de ni hah ;) grilade korv och så, sen traskade vi hem. Och nu ska jag ta en dusch sen kila ner till de där förbannade fritid & kultur eftersom mina nycklar fortfarande inte funkar :@ sen ska jag gå en promenad med min mp3, och plugga på spanska läxan. Får inte heller missa idol som är ikväll, och för er som vill veta så den 9:e november ska jag åka på idol för de tredje året i rad : D
Då vet ni vad som gäller sen ;)
Men nu ska jag kila och göra lite nytta, hejsvejs :-)





Vandring

Maxelmossen, vad kan man göra där?

Imorgon som sagt så ska våran klass vandra till Maxelmossen, haha. De kan ju bli trevligt . Bara vi inte får göra som de andra klasserna och gå med 10meters mellanrum utan att få prata med varandra, de kommer jag inte klara ;) Men vem kommer det igentligen?
Nä men jag hade inte så mycket att tillägga idag, så jag avrundar här :-)
Ha en fortsatt bra kväll, för det ska jag ha med
full frys :D .



Min datorn skulle jag bara vilka kasta ut genom fönstret och vissa personer skulle ha en kula i huvudet!

Men gott folk, godnatt som sagt : )

I don't play your rules I make my own

Då var helgen snart slut igen då.. och imorgon är vi back in school .

Men den här helgen har varit riktigt rolig :-) fredagen började med skola, kilade sen upp på stan för att uträtta ärenden. mötte sen fia, så blev det en fika med henne och sara :) sen fick sara gå hem för vi skulle köpa present till henne. så jag och fia väntade på jenny i typ en timme, men inte kom hon. så vi kilade hem och DÅ ringer hon och säger att hon hade missat tåget, haha. så sandra jenny och jag fick kila upp på stan och fixa presenter. sen gick vi hem till mig och bestämmde oss för att äta kinamat :D sen när vi hade tryckt i oss allting och var mätta och belåtna så kom elin & sara. så kikade vi på hem till midgård haha fyfan vad bra det är ;D sen kom fia och gjorde oss sällskap :-) blev en tidig kväll eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen för att åka till örebro och shoppa. 

Halv 9 lördag morgon möter jag upp sara och anton på stationen, åker till örebro, sätter oss på donkan och väntar typ i en timme på att affärerna ska öppna. hittade ett linne, en tröja, en klänning, halsband & smink. kilade sen hem för att börja fixa inför kvällen. får höra sen att det inte går några bussar till fellingsbro så måste försöka få tag på nån som kan skjutsa dit oss och hem, men de fixade sig ganska snabbt.
åkte sen till sara där man fick god drink & jättegod mat , jag tackar för det :-) blev förfest med johanna, sandra, sara och senare kom jenny :) sen kom johnnie och patrik som skulle köra mig, sara, johanna, sandra, jossan, carro och sofia till fellingsbro :-) gick till svensson och festade lite, sen till parken och tillbaka till svensson. sen kom håkan och körde hem oss. Tack för en trevlans kväll : )

image3

NI ÄR BÄST <3


RSS 2.0