Äntligen!

Då var projektarbetet avklarat,. bara några småsaker kvar, sen kan jag gå hem & ha höstlov ! :D
Men nu ska jag kila till A3 och hjälpa mina gruppmedlemmar Amanda, Sara & Rickard med det sista : )

Byebye!

Projektarbete

Snart är veckan slut och då har jag ett helt höstlov framför mig :) Det ska bli sååå skönt :)
Men först ska projektarbetet vara klart och jag håller på med det sista nu.
Idag var vi i Köping och tog kort till tidningen på oss lucia kandidater, så det blir en överaskning på tisdag och se hur dem blev, hehe men lång blev jag ju på ett av korten! :D
Efter det så blev det en snabbis promenix med mammsi =) Hade sen en lång pratstund med Emma på telefonen och sen hamnade jag här. Ska försöka bli klar med det sista nu så jag får sova sen..

Imorgon blir det en lugn dag, hoppas på att få träffa Emma på kvällen, sen på lördag blir det partaj igen :)
Och sen är det höstlov! :D

Men nu ska jag skynda mig klart med det här så jag kan få sova, så lovet kommer :)
Godnatt och sov så gott : )

Rubrik

It's not time to make a change Just relax, take it easy 
You're still young, that's your fault There's so much you have to know
Find a girl,
settle down If you want, you can marry Look at me, I am old But I'm happy 
I was once like you are now And I know that it's not easy
To be calm when you've found Something going on
But take your time, think a lot Well think of everything you've got
For you will still be here tomorrow But your dreams may not 
How can I try to explain When I do he turns away again It's always been the same Same old story;
From the moment I could talk I was ordered to listen Now there's a way and I know
That I have to go away I know I have to go 
It's not time to make a change Just sit down and take it slowly
You're still young that's your fault
There's so much you have to go through
Find a girl, settle down If you want, you can marry Look at me,
I am old But I'm happy 
All the times that I've cried Keeping all the things I knew inside It's hard, but it's harder
To ignore it If they were right I'd agree
But it's them they know, not me Now there's a way and I know
That i have to go away I know I have to go

Projektvecka .

Sitter i A3 nu och skriver om Ishockey i Lettland, inte så kul men det är ganska slappt ,-)
Nu var det ett tag sen jag skrev senast, skulle ju försöka bli bättre på det, men jag får försöka ta tag i det .
För att dra helgen i snabba drag så i fredags tog ja,Sara, Natalie, Jenny & Fredrik tåget in till Västerås och festade loss : ) Hade jätte kul ända tills mobilen försvann! Det mesta pekar på att den är snodd eftersom vi inte hittade den :/ Att folk fortfarande inte kan förstå vad som är mitt och ditt !? Men men, sen i lördags skulle vi ha match mot Rune men dem dök inte upp så vi vann med 10-0, inte så kul. Sen på kvällen åt jag först pizza med Hanna, Carolin, Malin, Pernilla och lite senare kom Johanna :) Sen gick vi hem till Hanna för gott dricka och umgänge .-)

Så i söndags blev det bara slapp & mys :)

Igår hade vi första träffen med lucia uttagningen. Man fick prata med en jury och sen provsjunga för körledaren Anna :) Jag var nöjd med min insatts, och resultatet gjorde att jag blev vald till en av de 7 lucia kandidaterna i Arboga :) Nu blir det en rolig tid framöver : )



Men nu ska jag vara aktiv och jobba vidare. För idag blir det en fullspäckad dag, först träning, ledarmöte och sen måste jag plugga eftersom jag ska göra mitt företagsekonomi prov imorgon.

Men aktiv var det..
Hejdå :)

Fredag & snart är det helg :-)

Har blivit alldeles för dålig på att skriva blogg måste bli ändring på det.

Sitter i A3 nu, ska komma på ett ämne jag kan prata om på engelskan! Hur fan ska jag lyckas med det ? Fick tillbaka mitt matteprov idag också, hade en poäng från vg, surt :/ Och på engelskan fick jag g, vilket är väldigt bra för att vara mig :-)

Efter skolan ska jag uträtta några ärenden på stan sen hem och vila upp sig inför kvällen.
Då tar jag, Sara, Jenny, Natalie & Fredrik tåget in till Västerås : ) Hoppas att det blir lika roligt som förra gången, men det tvivlar jag inte på ,-)

Imorgon så ska mina små tjejer spela match igen klockan halv 2 i Sturehallen :) Hoppas att vi kan jämna till siffrorna lite bättre den här gången ,-)

Men nu ska jag försöka vara lite aktiv i lektionen och komma på nått ämne.
Byebye .-)


image12

Tyskar på besök (-.

När de kom i tisdags så gick vi ett par stycken och åt pizza tillsammans, sen visade vi dem en liten del av Arboga haha, det finns ju inte så mycket att visa av våran extremt stora stad ,-) Så igår hade vi rundvandring i skolan med de och sen gick vi till rådhuset där Olle Ytterberg pratade så fikade vi med torra bullar och äckliga festisar. På kvällen så fikade vi, gick runt överallt och slutligen hamnade vi i ishallen och kollade på J20s träning, haha .
Sen idag så är dem i Örebro och kommer inte hem förens klockan 5 :-D Då får vi några timmars ledigt.
Sen ska vi kika lite på våran träning, så hem till Fanny för att  hitta på någonting :p
Sen måste jag ju berätta att det var min tur att köra idag på trafiken, finally. Körde med Erik & Sara, det gick väl hyffsat hehe, fick köra tillbaka också ,-) Sen flöt dagen på som den brukar. Gick hem på spanskan, för vi skulle plugga och de "gör" jag hemma sa jag.

Sen imorgon ska vi till Stockholm, det blir nog kul .-)
Först ska vi kolla på Vasamuseét & gamla stan, sen blir det tid för shopping och på kvällen ska vi kolla på Opera.

Men nu ska jag kila ut på en promenad i regnet :-)
Ha en bra dag  : )

Inbrott!

Men mindre roligt var det på dagen i tisdags. Hade först uppsatsskrivning i 3 timmar. Sen började jag fundera på om jag skulle gå hem eller inte. Eftersom jag inte hade mått så bra den senaste tiden pga min förskyldning och inte hade jag sovit speciellt bra den natten heller. Men jag beslutade mig för att stanna och äta sen gå på spanskan och sen ta mig hem för att hinna sova och städa några timmar innan tyskarna skulle komma. Men hejdu de gick inte alls som planerat. När jag kommer hem får jag en konstig känsla när jag sätter nyckeln i låset, Öppnar dörren och nej det är inte som det ska! På köksbordet står det en platta öl med två stycken kvar, alla köksluckor var öppna, inne i vardagsrummet var det glas precis i hela rummet, gick upp en trappa och hittar en skräckslagen katt, alla garderobsdörrarna öppna i mammas och pappas sovrum. Undar vad som har hänt. Går ner igen ser att en bärbar dator var borta, min Fred Perry väska var borta! Får panik ringer mamma, vi inser att vi nyss har haft inbrott. Får ännu mer panik, så mormor och morfar få skynda sig hit till mig som var skräckslagen, sen kom mamma och efter 20 minuter polisen. Idioterna fick med sig två bärbara datorer, min plånbok, silversmycken, min väska, och lite andra saker...
Tänk att det finns folk till precis allting.
De sakerna jag blev av med har jag nog sett för sista gången .-(
Och hade jag gått hem innan spanskan hade jag nog kommit samtidigt som tjuvarna hem...
Men men då har man varit med om det.

Sen kom tyskarna på kvällen .-)

En helt vanlig söndag kväll .

Så sitter man här som vanligt på söndagkvällen. Inte för jag har haft den roligaste helgen, men de ska komma såna också.

Mådde verkligen piss i fredags så gick hem efter engelskan och gjorde.... ja vad gjorde jag då? de minns jag knappt. Eller jo, Elin kom hit efter hon hade gjort sitt prov, sen kilade vi upp till Aspis för hon skulle köpa godis så tillbaka hit för att kika på Oc :) Sen på kvällen var släkten här och firade mamma. Blev sängen tidigt eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen för basutbildningen för ledare.

G
ick upp vid halv 8 på lördagen så kom Fiffi. Kikade på Svensson svensson innan vi åkte till Eskilstuna där utbildningen var. Helt okej dag, men de var ju som att sitta och lyssna i skolan även fast det handlade om andra intressantare saker nu. Men vi tog oss igenom dagen med god mat & fika och trevligt folk. Så vid 5 åkte vi hemåt igen. Käkade med Carina, Berndt & familjen, sen kilade jag till Emma och såg på Svensson svensson. Umgicks med henne ett tag innan jag insåg att klockan var lite för mycket, då tog jag pärlan och cyklade hem i höstmörkret. Men många gamla minnen han vi prata om ,-) Kom hem till trevligt folk, så jag socialade mig lite med dem innan det blev sängen alldelses för sent med tankte på att jag skulle upp tidigt morgon efter igen.

K
lockan ringde samma tid som morgonen innan. Latade mig i sängen ett tag innan jag tog mig upp, och vi åkte mot Eskilstuna idag igen för utbildningen igen. Tog oss igenom denna dag igen, sen åkte vi hem vid 5. Sen ikväll har jag setat vid datorn, , övningskört eftersom jag ska köra imorgon med skolan och skrivit en bokrecension som jag även håller på med nu.
Och den förbannade förskyldningen har varit hemsk i helgen, hoppas att den blir bättre den här veckan.

Sen imorgon ska vi på Dreamgirls på kvällen :) Vet inte vilka de blir mer än jag, Madde och Elin det visar sig imorgon :-)

Och på tisdag då smäller de, då står dem här och ska stanna en vecka, haha hoppas att det blir kul .-) Fick iallafall ett mail av min tysk idag, hon såg fram emot att komma hit så ;)

Kan ju tillägga också så här på slutet att rummet är snart klart :D Golvet ligger, tapeterna ska upp på tisdag, bubbelbadkaret vi ska ha får plats, kan det bli bättre ? ,-)

Men nu ska jag vara duktig och fortsätta jobba så jag kommer i säng snart, vill ju inte somna framför ratten imorgon ;-)

Godnatt .-)

Grattis mamma :-)

Nu var det ett par dagar sen jag uppdaterade, men har verkligen inte orkat. Nu tre dagar i rad har jag haft en hemsk huvudvärk och ont i kroppen som inte går över, den blir bara värre och värre, vet snart inte vad jag ska ta mig till :S
Men men, idag har jag varit ledig eftersom jag skulle vara med min moster & tre andra dagmammor och deras barn på en temadag om Indien. Så Patrik hämtade mig kl 9 så åkte vi dit, sen vid 2 hämtade han mig & körde hem mig, stackarn han fick flänga fram och tillbaka till och från stan hela tiden ,-) men jag hade en rolig dag där =)
Kom hem & ringde Fiffi, pratade med henne nån timma sen skulle jag hjälpa mamma att städa huset .. Efter de skulle jag skriva bokrecensionen hade jag tänk, men då är boken spårlöst försvunnen :s Den ligget säkert kvar i skåpet , ahhh. Så blev huvudvärken värre & de var kört att ens försöka med företagsekonomin som jag har prov i imorgon! Hur fan ska detta gå? Åt sedan på Athena med mamma, august, carina, klara mormor & morfar för att fira mamma : ) Kom nyss hem och satte mig här. Huvudet är inte bättre, så det blir inget plugg utan sängen redan nu, får hoppas att de är bättre imorgon. Vill inte bli sjuk :/

Den här helgen kommer det inte bli mycket fart i heller. Imorgon är det först kalas för mamma, sen lördag och söndag kl.10-18 har jag och Fiffi ledarutbildning i Eskilstuna, så missar kalaset på söndag för Daniel & Johnny.
Sen på tisdag så kommer tyskarna hit till oss, haha det kan nog bli en rolig vecka får vi hoppas på ,-)

Men nu ska jag kila till sängs som sagt.
Sov så gott .-)

en vanlig måndagseftermiddag .

Sitter på informationen och layouten som vanligt på måndags eftermidagen. ska snart kila hemåt. Då blir de promenad. Nu ska jag arbeta flitigt de sista minuterna.
Hejsvejs lingonfejs ,-)

GRATTIS ELIN :-D

Sitter och har svenska nu, ett under att vi får sitta i en datasal och jobba. Skriver rent min insändare om den nya sporthallen eller ska jag kanske kalla den "Vasahallen". Har ingenting planerat idag, eller jo min vanliga promenad :-) Ska väl kanske plugga lite företagsekonomi eftersom Lars slängde in ett prov till som vi ska ha på fredag. Helt plötsligt fick jag visst någonting att göra idag. Ser fram emot torsdag då jag ska vara ledig :D Ska vara med på en temadag om Indien med min moster .-) Så det bler bara 4 skoldagar för min del den här veckan. Så har vi tre födelsedagar denna vecka, mamma på torsdag, Daniel på lördag och Johnny på söndag, så då blir det en massa kalas :) Men nu ska jag försöka vara effektiv och jobba lite, undra hur det ska gå en måndags morgon? haha vi får väl se.

byebye

RSS 2.0