svett julia nummer 1

Jobbet idag var svettigt! Värst var fritösen. Men det var kul :) Kul att prova på nått nytt & träffa människor när man jobbar. Imorgon ska jag ställa mig i kassan, ska bli intressant det också. Efter jobbet mötte jag Fia! Så pratade en massa med henne, så gick vi & käkade tillsammans :) Nu ska jag byta om & kila ut till stugan där jag ska spendera kvällen. Sen åker jag in till stan för att sova här. Imorgon blir det dubbla jobb, så får se om jag hinner eller har någon ork att skriva här sen.

Det visar sig imorgon, nu ska vi åka.

Puss
/ j ♥


trångt i källarn ;-)

En riktigt svettig dag på jobbet idag vill jag lova! Svetten rann bra på både mig & Hannes vill jag lova. Så efter jobbet blev det ett tandläkarbesök & sen tog jag en glass på stan med Jossan, Sofia & Natalie. Passade även på att hälsa på Ida & Noel när jag var på stan. Ikväll har jag varit på golfbanan med mamma. Vi gick tre hål, puttade & gick lite på korthål, mysigt var det :)

Nu kollar vi på Beck, men ska kila ner i källarn alla tre nu. Pappa har bosatt sig i stugan nu när han har semester. Så August & mamma har bosatt sig nere hos mig i källar för det är för varmt för dem där uppe. Så ikväll får vi det trångt & mysigt ;-) 

Imorgon börjar jag på donken också, ska bli spännande.

Godnatt på er
/ Julia ♥

shit happens

Hej!

Igår firade vi August vid stugan, där kan jag lova att  vädret stekte. 48grader var det i solen ett tag! Men vi överlevde det ;-) Så på kvällen blev det utgång med en massa töserm vi började hos Fiffi  & vidare mot källarn. Jag hade verkligen en toppenkväll! Runt 4 tror jag att jag kom hem & somnade efter ett tag.

Idag har det varit bakisdag på badet & sen avslutades det med mat på Sicilia idag, riktigt gott var det. Nu ligger jag i sängen&ska sova. Imorgon väntar en ny arbetsvecka & så börjar jag på donken på tisdag. Ska faktist bli kul.

Ska sova nu, godnatt.
/ j ♥


tankarna snurrar omkring just nu.
fick det svaret jag trodde, men kanske inte hade hoppats på.
jaja, shit happens.

min lördag med norden

Jobbade kort dag idag, sen får jag ut till stugan med en del av familjen Nord. Vi solade & badade i cirkus två timmar sen åkte vi hem igen. Jag fick allt lite mer färg under den lilla stunden ;-) Sen ikväll har jag kollat på film med Elin. Blev inte mer än så. Fast det är skönt med lugna kvällar också, det kan jag inte klaga över.

Nu ska jag kila ner till mig & sova. Imorgon blir det stugan tidigt på morgonen för att fira lillebror  som fyller 17år med släkten. Så på kvällen blire fest för hela slanten med en gäng goa brudar! ;-)

Puss&godnatt
/ Julia ♥


ändrade planer

Städningen är avklarad, men istället för att krypa tillkojs nu tar jag tillfället i akt & tar mig en promenix med Maddis i det fina vädret :)

So long :)

birthday kids

Igår sa vi hej då till Heleen som åker hem imorgon. Det var väldigt tråkigt, men hon kommer tillbaka en sväng på medeltidsdagarna. Annars får man ta sig en tripp till Belgien om man vill träffa henne. Vi var hos Sara igår & sa hejdå. Där grillade vi & fikade, så man var extra mätt när man kom hem. Sen tog jag mig en kvällspromenad med Elin&Madde. Mycket trevligt måste jag säga, :)

Imorse var det tungt stt gå upp, men vi tog oss igenom dagen fram tills kvart i 3 Hannes & jag, sen gav vi upp. Nu ska jag dammsuga huset & se över lite kläder tills på lördag. Kan tänka mig att jag stupar i säng efter det¨så det blir nog inget mer skrivande här idag.

Men imorgon är det sista arbetsdagen för den här veckan! Ska bli skönt att få vila upp sig några dagar.

Städa var det ja.

Ciao bye
/ Julia ♥


Grattis till Linda som fyllde igår & Johanna som fyller idag! :-)

soliga tisdag

Solen sken utav bara den idag!  Och jag har setat instängd på ett kontor tills 4 idag, stackars mig! Imorgon blir det arbete i källarn, då slipper jag se solen & det fina vädret sp kan inte vara avundsjuk på er som inte jobbar då. Annars idag har vi köpt en liten sak till Heleen som vi ska säga hej då till imorgon. Hon åker hem på fredag & det ska bli tråkigt tycker jag :/ Sen har jag bara slappat i solen & läst litegrann. Nu kollar jag på Big brother i min nybäddade säng som jag fixade nyss. Så skööönt!

Men jag måste sova nu så jag orkar bära pärmar & hyllor imorgon.

Puss&godnatt
/ Julia ♥

mästerkocken

Tog mig först en promenad runt stan, sen när jag väl var hemma vände jag direkt & mötte upp Jossan&Natalie. Så spenderade kvällen tillsammans med dem nu, vi var ute & gick i de sköna vädret. Glömde föresten skriva tidigare idag att det var jag som lagade kvällsmaten här hemma. Grillad flintastek med stekt potatis & sås blev det. Jäklar vad gott det blev ska jag säga er! Tillochmed mamma och August tyckte det var gott! Mästerkock Julia är på gång! ;-)

Nu ska jag sova & imorgon blir det jobb igen. Jag vill också vara ledig när det är fint väder! Hinner knappt se det när jag jobbar till 4 om dagarna. Men ska se till att vara ledig någåra eftermiddagar kanske så hinner man se solen då också.

Godnatt på er
// Julia ♥

kvällspromenad i solen

Jobbade till 12 idag, sen på eftermiddagen var det introduktion på donkan som gällde. Fem stycken nya är vi som ska börja jobba. Känns helt okej tycker jag & i kassan börjar jag nästa vecka. Ska bli skönt med lite extra pengar som rullar in. Sen har Emma vart här & vi kikade på utlandsresor vilket jag tycker låter super kul! Hoppas bara att vi kommer iväg nu :) Hittade ett billigt & bra förslag som båda två fastnade för.

Funderar på att ta mig en kvällspromenad nu när solen fortfarande lyser :-)
Ska bara ladda över lite ny musik på mobilen sen knallar jag iväg.
& hoppas på en kanon kväll på lördag! Jag är redan taggad nu fast det bara är månndag. Hoppas bara vädret är fint så kommer det säkerligen bli en kanonkväll! ;-)

Ska kila nu.

Puss på er!
/ Julia ♥

sunday

Hallå där.

Följde med mamma till Örebro imorse & hämtade hennes moster som fyller 80år imorgon. Vi tog med henne till Arboga & firade henne här, mysit tyckte jag & god smörgåstårta :) Sen åkte jag Elin, Emma & Jenny till Marieberg. Jag kom då inte hem med någonting. Men Emma & Jenny hittade lite. Hemvägen tycker jag var roligast! :-D

Sen ikväll har jag pratat med Natalie & slappat.
Nu ska det bli kvällsmat sen bokläsning.

Kort & tråkigt inlägg idag kanske?
Kommer nog mer imorgon efter introduktionen på mc.

// Julia ♥

ma-ma-ma-ma.....

Ma-ma-ma-ma-ma-ma-mc donalds
ma-ma-ma-ma-ma-markoolio
osv.

Fastnade den hörrni??


desperate black?

Då var midsommardagen över.

Kvällen har spenderats med Jenny, Elin, Jossan & Jimmy ett tag. Vi har letat skor & kollat på film. Nu ska jag köra hem Elin&Jenny som är kvar sen ska jag sova. Imorgon ska jag följa med mamma till Örebro på förmiddagen sen får jag se vad som händer senare. Ska nog läsa lite. Har jag börjat blivit en bokmänniska? Kanske det, det var jag för några år sedan. Det kanske kommer tillbaka nu.

Jenny säger att jag ska skriva att jag älskar henne & black team.
Låter jag desperat om jag gör det?
Jaja nu står det iallafall, så hoppas hon blir nöjd nu.

Orkar inte skriva mer nu, ska köra ut de svarta nu.

Godnatt på er.
// Julia ♥


birthday kid

Idag fyller Jossi kossi 19 år! :-)

ETT STOOORT GRATTIS! :-D


patetisk?

Hallå där!

& midsommar var bra? :-)
Min var det iallafall.

Vi grillade hos Sofia vid 5 & korkade upp. Hade det jättemysigt med folket som var där :) Sen kilade jag&Johanna upp till Micke p & fortsatte festa där. Avslutade sen kvällen hos moster vid 2 där jag somnade. Vaknade vid 12 & vid 4 tog jag bilen hem igen.

Nu sitter jag här med Elin&Jenny. Vi har black team kväll, hihi :)
Ska vara social med dom nu.

// Puss Julia ♥


Haha patetisk eller vad?
Jag är så rädd för dig :-)

midsommarafton

Blev väckt vid 9 av mamma, då var det dags för frukost. Sen har jag bara slappat här hemma & vart på stan för att köpa jordbubbar :-) Nu ska jag bränna en ny skiva hade jag tänkt mig sen ska jag åka ut till sommarstugan för midsommarlunch med dem :-) Ikväll blir det att fira midsommar med en massa roliga typer, grilla, leka lekar osv! Kommer bli kanon :) Måste fixa en midsommarkrans också för i år ska jag ha en! ;-) Måste fundera på vad jag ska ha på mig ikväll också. Har två förslag så får se vad jag beslutar mig för sen.

Nu ska jag fixa klart skivan, sen bege mig ut på landet.

Hoppas alla får en bra midsommar! :-)
// Puss Julia

dress

Då var första arbetsveckan avklarad!

Annars har jag bara umgåts med familjen idag, handlat, myst osv. Fick även hem min klänning idag från Nelly & den passade :-) Så får se om jag tar den imorgon eller min blommiga klänning :) Beställde föresten en till klänning från Nelly igår också som hade kommit in i min storlek. Men den kommer nog inte förens i början av nästa vecka. Hoppas den passar också :-)

Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok jag fick låna av Malin.
Fjorton år till salu heter den.

Orkar inte skriva mer just nu.
Imorgon är det midsommar.
& som vanligt är inte vädret på våran sida.
Men det är bara att bita ihop & hoppas att det inte regnar.
För regnet förstör allting enligt mig.

Trevlig midsommar :-)
/ julia ♥

försovning, bra jobbat?

Hej på er!

Har jobbat & slitiv även idag, men bara imorgon kvar sen är det lång helg, ska bli skönt det. Annars har jag hälsar på hos mormor&morfar idag, slappat & promenarat. Avslutade kvällen med kvällsmat hos familjen Nord med en halvsovande Elin, trevlig tjej ;-) Fast jag förstår henne, för det är jobbigt att jobba hela dagarna långa. Man måste gå upp vääldigt tidigt. Men duktiga Julia har ju försovit sig tre dagar av tre. Det är ju riktigt bra jobbat! Imorgon ska jag vara där i tid det lovar jag mig själv nu.

Då måste jag sova nu.
Godnatt.

/ Julia ♥

baby play the right music

Då har jag vart i Västerås.
Kom hem vid 6 typ.
Inte så roligt där kanske, men jag & Malin larvade runt så det  blir lite roligare ;-)
Nu har jag inte gjort någonting, jag har så fruktansvärt tråkigt.
Vill bara lägga mig & sova.
Men måste vänta tills mormor ringer om jag måste hämta henne i Västerås.

Beställde föresten en klänning från Nelly också.
Ska bli kul & se om den passar mig. Har inte allt för höga förväntningar om den inte skulle det, så blir jag inte besviken.
Jaha vad ska jag ta & göra nu då?
Fundera ut vad jag ska ha på mig på midsommar, för klänningen hinner nog inte komma tills dess.
Kolla på en dålig film kanske? Jag vill kolla på Mamma Mia, men våran film har gått sönder :/
Funderar också på om jag ska välja ut en bra bok att läsa i sommar. & ja jag vill läsa en bok. Någon som jag får välja själv & tycker är bra. Kan vara en skön avkoppling på kvällarna nu när jag jobbar & står i.
Imorgon ska jag vara barnvakt på lunchen också, kan bli skojsit.

Nä jag måste göra nått vettigt, det här håller inte!
Det blir bara en massa onödigt babbel som vanligt.

Eloge om ni läser det.

/ Skrivglad Julia ♥

onödigt kanske?

Då var en arbetsdag till avklarad.
Nu ska jag  kasta i mig lite mat, sen åkte jag & Malut till Västerås.
Skriver mer när jag kokmmer hem sen. Kanske ett onödigt inlägg det här, men några rader blev det allt.

& hörrni!
Solen lyser för fullt idag! :-D

/ Julia ♥


godnight

Vi gick en sväng till Satoil jag, Natalie & Sofia. Sen cyklade vi ut till donken & pratade en massa. Nu är midsommarplanera igång för fullt, men måtte det bara bli sol, annars spricker det nästan.

Nu ska jag sova så jag orkar upp till 7 imorgon. Bara att bita ihop.

Godnatt
/ Julia ♥

Bra start ;-)

Började bra på jobbet första dagen, jag tog mig en sovmorgon till kvart i 8 ;-)
Sen var det full fart, har fått massor gjort idag. Imorgon blir det bara att jobba förmiddag & sen ska jag till öppet hus på högskolan i Västerås. Har ju bestämt mig för att inte plugga. Men har redan tackat jag till det där & vem vet, om några år kanske jag plugga där, så kan lika gärna åka dit.

Nu ska jag knalla över till Natalie & umgås där.

/ Julia ♥


Vuxenliv på g.

Glömde skirva att jag var på bio igår med Natalie, Jenny & Sofia. Vi såg Baksmällan som kanske passade in på just den dagen. Filmen var iallafall jättebra & jag fick mig många skratt! Idag har jag inte gjort så mycket. Men ikväll kom Jenny, Johanna & Sara hit. Vi beställde kinamat & kollade på 8 mile. Nu har dem gått & jag ska försöka sova nu. Imorgon börjar verkligheten & vuxenlivet för mig. Klockan står på 6 & 7 börjar jobbet.

Så vi hörs imorgon.

/ Julia ♥

min student

Ja vart ska jag börja?
Jag har då tagit studenten med min klass & älskade vänner!

Dagen började med champangefrukost här hemma hos mig, det skålades, Leo häll ett fint tal som rörde många, vi åt & var lyckliga.

Vid hann med att ta en massa kort också innan vi gick vidare till skolan där det skulle tas studentfotografi, delas ut betyg, skriva i mössorna, härja runt skolan en sista gång. Så var det dags att gå in i aulan där rektorn häll tal, Leo & Jonte sjöng en sång om tiden, rektorn sjöng tillsammans med Purple Epic & själv, lärarna sjöng. Inte ett öga var torrt efter det där tror jag. När vi skulle börja vandra mot stan i vårt studenttåg kom regnet, men det hindrade inte oss studenter, vi levde livet & sjöng på i tåget. När vi sen väl var inne i kyrkan & vi sjöng den blomstertid nu kommer, då var inte tårarna långt borta heller.

Sen var det dagt att gå ut i regnet och bli omfamnad av släkt & vänner. Fick en massa fina blommor, gosedjur & champange. Vi åkte vagn i spöregn & härjade vilt en sista gång tillsammans. Efter ett par varv gav vi upp & jag begav mig hem där släkt & vänner befann sig. Blev omfamnad där också med en massa kramar & korttagning. Sen kastade jag av mig mina blöta kläder & det var dags för med skålande, pappa höll tal & det var äntligen dags för maten. Efter ett tag var det dags för presentöppning. Jag fick höga näs tallrikar, smycken, muggar, pengar, presentkort  & en massa mer. Men det bästa var tavlorna jag fick av mamma, pappa & August, dem hade målat egna tavlor till mig som var så fina!

Vid 8 åkte hela klassen till Fanny där vi förfestade & sedan begav oss till Källarn. På Källarn blev det en massa dansade så fötterna skulle behöva amputeras ;-) Hade en toppen kväll med världens bästa klass, vänner, familj & släkt! Tack alla som gjorde min student till den bästa ! Att det regnade hindrade inte oss för fem öre.

Det sorgliga med det här att jag inte ska tillbaka till skolan på måndag och prata om helgen med mina bästa! Vi kommer aldrig mer sitta i matsalen & klaga på maten eller bara snacka på som vanligt. Skolan är över för min del. Jag kommer inte plugga vidare i höst fast jag ville det förut, istället hoppas jag att jag får jobba i höst också sen vill jag göra en resa någonstans.

Tack för de här 12 åren i skolan.

MIna vänner & familj är bäst!

EN STOOOOOOOR PUSS PÅ ER! ♥

STUDENTEN IMORGON!!!

Srudentmiddagen igår blev fantastisk enligt min mening!
Lärarna höll tal, en del elever höll tal, det delades ut blommor, rektorn sjöng, vi dansade, brandalarmet gick, god mat & väldigt bra och trevlig personal! osv.
Kvällen kunde inte bli bättre enligt mig! Ett stort tack till Martin också för utan honom hade vi aldrig kunnat fått det så bra!
Idag vaknade jag vid 9 & vid 10 åkte vi ut mot Gustav & fixade till vagnen vi ska åka i imorgon. Har hunnit med lite allt möjligt idag också. Nu ska jag fixa musiken tills imorgon, åka till mormor & lämna lite saker, handla på konsum & slutligen hem för att slutföra allt jobb här hemma.

Imorgon hoppas jag verkligen att vi slipper regnet. Jag struntar i om solen lyser eller inte, men bara det INTE regnar. Får be en liten kvällsbön till vädergudarna att dom ska vara på vår sida :)

Ska kila upp & hjälpa till nu :-)

& hörrni...
IMORGON TAR VI STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!














iiihhhhh jobb! :-D

Tog mig en sovvmorgon idag, sen gick vi till skolan & åt där för sista gången.
Känns lite sorgligt måste jag säga.
Så har vi fixat det sista inför studentmiddagen.

Sen när jag hade vart på Asplunds & handlar ringer dom från donkan & säger att jag har fått jobb!!! :-D
Ni kan ju förstå att jag jublade av glädje! Visst det kanske inte är det roligaste jobbet, MEN det är ett jobb :-D & jag kommer att få träffa folk också, det är ett stort plus för mig som är sällskapssjuk av mig ;-)
Åhh jag blev så glaaaaaad !!!!!!!!!

Hihi, nu måste jag göra mig iordning inför studentmiddagen ikväll.
Fanny hämtar upp mig om ca 50 minuter.
Ingenting kan gå fel nu!
& om 2 dagar tar jag STUDENTEN med nägra av mina bästa brudar!

PUSS PÅ ER!!!!!!!!!!!
/ Julia
  ♥

slutspurten

Jag måste börja med att klaga som Malin gjorde.
Om ni bara visste vilken tid & engagemang vi har lagt ner på studentmiddagen&slutspurten!
Vi har själva haft sista rycket i skolan & försökt fixat klart allting plus allt annat. Eftersom ingen annan ville hjälpa till så blev vi ganska nåra och vi gjorde allting  vi har kunnat. Vi har försökt gjort det här så det ska bli så bra så möjligt för alla. Men ändå får man höra en massa klagomål. Jag blir bara ledsen, arg & besviken då. Gör det själva säger jag bara om ni nu kan göra det så mycket bättre. Allting serveras inte på silverfat!

Till det positiva då. Började dagen halv 8 hos Elin där det korkades upp. Vasa Army 1 & 2 gick till skolan vid 9 där allting började. Hade en super dag med alla studenter, vi festade, lekte & hade oss :) Vasa Army 1, mitt lag alltså, kom på delad första plats! :-D

Sen har jag umgåts med Jossi & så kilade jag förbi Elin ett tag. Nu ska jag göra mig iordning & käka. Håller på att hungra ihjäl!! Har ätit två korvar idag & svept i mig en massa alkohol, ingen bra kombination det där kanske ;-)
Ska kila upp & se om det är klart snart, annars tar jag tag i det själv. Ikväll ska jag till villa med alla studenter också. Kan bli trevlans det där :-)

/  Julia ♥

vädergubbe, har du verkligen koll på läget?

Jag har inte kommit under täcket än.

Kom på att jag inte hade ätit kvällsmat & vipps när jag kom på det blev jag hungrig, sen fastnade jag framför tvn med familjen. Men snart ska jag krypa ner under mina två täcken. Har inte bestämt mig än för åt vilket håll jag ska ligga åt, men det lutar åt att ha huvudet vid fötterna igen. För vet ni, det funkar. Jag sover så mycket bättre då konstigt nog.

Kollade även vädret ikväll, och fan det ser inte bra ut. Men vi har iallafall en brareservplan här hemma som jag accepterade. Men hur mycket kan man lite på de där vädergubbarna? Jag tycker dom låter väldigt osäkra när dom står där i tv rutan och pratar på. Än har jag inte gett upp. Jag ber till vädergudarna för fullt!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, göra mig en kopp te, se över min outfit en sista gång imorgon, sen blir det sängen!

Vi ses imorgon gott folk,
/ Julia ♥


nu är det student gott folk!

Idag kändes det verkligen att studenten är här!
Vi korkade upp kl 8 imorse vid villa, sen runt 9 traskade vi till skolan i våra pyjamaser.
Vi i sp fick i uppdrag att hålla ett aerobicpass utanför matsalen ;-)
Sagt & gjort så blev det! Sen byggde vi även en mänsklig pyramid & kröp ett varv runt skolan.
Mycket fest, vattenkrig & lite matkrig ;-)
Rektor Per var inte långt ifrån oss idag kan jag lova.
Att han aldrig ger sig.

Sen blev det en pizza på Sicilia & vidare hem efter det.
Duschade & somnade ganska en liten stund.
Ikväll var jag sen hos min kusin & kollade hur håret ska se ut på fredag.

Då det tydligen ska bli regn.
Men jag vågar inte säga det helt, för jag kollar på fyra olika vädersidor & dem är inte helt överens.

Så jag ber till vädergudarna att solen kommer fram nu resten av veckan!!!!!!!!!!!!!!!


Nu ska jag krypa ner under täcket & kurera mig.
Har fått ont i halsen jag med nu, så skippar tältningen som blir av ikväll.
Men imorgon halv 8 då ska jag vaa fit for fight igen!

Sköt om er så länge.
/ Julia ♥


huvudet vid fötterna

Kan inte somna, har alldeles för mycket tankar i huvudet.
Måste få bort dem nu, fokusera på den kommande veckan.
För ingenting ska hindra mig då.
Vädret ser inte lovande ut varje dag, men vafan vi kör ändå!
Ska prova vända mig i sängen så jag sover med huvudet där jag vanligtvis har fötterna.
Det funkade tillslut igår när jag inte kunde sova.
Jag är allt bra konstig ibland.
Nu ska jag prova det igen.

Imorgon åker pyjamasen på & skåpen töms.
STUDENT 09!

Godnatt
/ Julia ♥

bordsplacering

Har handlat inför slutspurten & studentmiddagen nu.
Så hoppas att vi inte glömde någonting.

Sen har jag, Malin&Johanna fixat bordsplaceringen till studentmiddagen.
Det blev så himla svårt att placera ut alla, så vi gjorde det lätt för oss.
Vi lottade vilka som får hamna vid samma bord.
Så då var det slumpen som avgjorde vilka som får sitta brevid varandra.
En del kommer att bli nöjda & det finns alltid någon som inte blir det.
Men tyvärr kan man inte anpassa efter alla fastän man vill.

Jag känner mig jätte hängig idag också.
& extra känslig, vet inte vad det är som spökar i mig.
Men jag hoppas att det ger sig, för imorgon är det full fart mot studenten.
Måste ladda om batterierna inför den kommande veckan!
För nu ska det festas!

Men nu håller jag på att somna.
Ska nog ta en dusch nu & sova sen.
Eller slå på en bra film, det funkar alltid när det gäller mig.
Ska bara komma på vilken jag vill se först.


/ J ♥

yesterday

Bakisdag.

Men faktist inte så farligt som jag trodde.
Gårdagen började hur bra som helst med fotboll här hemma, sen kilade vi upp till källarn vid 11.
En massa folk & dans. Kvällen slutade inte lika bra.
Sammanfattningsvis så går inte känslor&alkohol ihop.
Somnade fram mot småtimmarna sen.

Imorse följde jag med till ridskolan & kollade på Elvira som hade sin första hopptävling.
Hon var jätteduktig :)

Nu sitter jag och väntar på Elin, sen ska vi handla till slutspurten senare & fixa bordsplaceringen :)

/ Julia ♥

(Y)

Kvällen börjar lösa sig nu!
Blir att korka upp & kolla på fotbollen här hemma istället eftersom vädret inte är på topp.
Sen blir det utgång efter det.

Nu ska jag göra iordning mig och välja kläder.
Det vanliga problemet ;-)

Ha en superkväll denna nationaldag! :-) ♥

nationaldagen

Då var jag hemkommen igen.
Fick mig lunch hos kusinerna på höga berget också, det tackar jag för :)
Då slapp jag fixa det själv.
Nu håller kvällen på att planeras.
Tider, vilka vi blir, vart vi ska ta vägen osv.
Men fotboll ska vi kolla på, men inte har jag fått tag på någon Sverige tröja :/
Så får nog klara mig utan en.

Nu ska jag ringa Hanna & stämma av lite med henne inför kvällen.

/ Julia ♥

a message

Till alla studenter!

Alla klasser ska vara utklädda på måndag, klasserna kommer också att få uppdrag under dagen och det kommer även att bli vattenkrig! Så dra ihop klassen och kom på ett tema, kom och hämta era uppdrag på måndag klockan 9 i klassfacken!

STUDENTEN ÄR NÄRA!!!!


frukost på landet

Godmorgon.

Vaknade för en halvtimme sen ungefär.
& nu ska jag slänga på mig mjukisar & åka utt till den övriga familjen, för där vankas det frukost nu :)
Sen får vi se vad dagen bjuder på för övrigt.
Partaj ikväll iallafall ;-)

Have a nice saturday =) ♥

rubrik ja.

Så nu har alla gått hem & jag har huset för mig själv.
Imorgon tror jag att jag tar bilen ut till den övriga familjen & får mig lite frukost. Om jag vaknar så tidigt de vill säga.
Nu ska jag runda av här & försöka sova.

Vi hörs imorgon.
Puss&godnatt ♥

six days left

Hej på er!

Studentfest igår. Förfesten hos Linda var toppen med en massa sköna sp & nv brudar + Jenny! :-D Sen vid 11 gick vi till Hantis & där blev det svart. & med det menar jag helt svart.
Kom hem nångång under natten & somnade.
Vaknade upp imorse & det var tungt vill jag lova. Men tog mig till skolan iallafall & gled runt där ett tag, sen vid 2 kilade jag hem & bäddade ner mig i soffan.

Annars har jag inte gjort någonting idag. Umgåts med både black & white team ikväll ;-)
Men White team har kilat hem nu så vi kollar på tv nu & funderar på vad vi ska klä ut oss till på måndag.

För på måndag klär vi ut oss på skolan & glider runt! ;-)

S T U D E N T E N   O M   6   D A G A R !  : - D

studentfest!

Vaknade imorse & ville bara somna om..
MEN så kom jag på vad det var för dag&vad som skulle ske idag, så jag flög upp ur sängen då.
Kilade till Elin vid 10 & så började vår lilla förfest ;-)
Kilade till skolan, åt äckelfisk, härjade runt & fixade lappar.
Nu sitter jag hemma & har nyss kollat på film.
Ska kila ner & hoppa in i duschen & prova ut kläder inför kvällen nu.
Ikväll vankas det studentfest i Köping med början hos Linda!

Ha en superduperkväll!
För det tänker jag ha med alla underbara studenter!

P U S S S S S S ! ! ! ! ♥



frusna

Jossi & jag tog bilen till Ströbohög.
Umgicks en stund med fulla&goa människor, sen frös vi så tog bilen över till donken & väntade där.
Tillslut så gav vi upp & åkte hem, men ingen full människa fick vi med oss hem.
Så nu ska jag sova så jag förhoppningsvis kan vara utvilad imorgon när det ska partajas för fullt! ;-)

Puss&Godnatt på er sötnosar! :) ♥

majskolv

Har grillat majskolvar här hemma ikväll, gott :)
Nu ska jag snart kila ner & göra nått med mitt utseende innan vi åker in till Ströbohög där det kommer vara en massa glada studenter! :)

Åhh nu är jag jättetaggad inför en massa galej imorgon!

Hihi, men nu ska jag röra mig vidare.

Pussssss ♥

positiv dag! :) det svänger snabbt ;-)

En mycket bättre dag idag! :-)
Köpte biljett till studentfesten imorgon & planerade en massa inför de kommande dagarna innan studenten!

Nu väntar jag på att Jossan ska höra av sig om hon ska följa med till Ströbohög eller inte.
Aka dit senare ikväll och hämta Natalie, Hanna & Linda :)
Men imorgon då ska jag vara pigg&utvilad, för då börjar vi tidigt ;-)

Ska kolla vidare på tv nu.
Puss på er&tagga inför imorgon! ;-) ♥

biljett

Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå.
Om en halvtimme ska jag käka & jag hoppas på att Jossan kommer tillbaka snart och äter med mig annars blir jag ensam. Sen gasar jag in till Köping & köper mig en studentbiljett till mig&Elin. Så tillbaka till skolan för studentmiddagsmöte&slutspurtsmöte.
Måste få klart allting inför det idag.

Men nu kom Jossan, så ska väl snart kila iväg till maten.

Ha en mysig onsdag :) ♥

depp?

Hej!

Igår korkade vi upp ett par stycken här & några timmar senare gick vi vidare till villa där det fanns fler studenter.
Helt okej kväll, men det var kallt & mygg.
Imorse vaknade jag upp & ville somna om på en gång igen.
Men jag tog mig till skolan för en lektion som vi inte gjorde någonting på, så hade lika gärna kunnat stanna hemma.
Efter lunchen kilade jag hem i regn & rusk iallafall.
Mer än så har jag inte gjort idag.
Har bara legat nerbäddad framför soffan hela dagen.
Men nu ska jag hjälpa mamma med städningen här hemma.
Sen ska jag förbi Patrik & slutligen ska jag nog kolla på Mamma Mia med Elin ikväll.

Mer än så har jag inte att säga för tillfället.
Känner att det här är en deppdag i regnvädret.
Hoppas på en mer positiv morgon dag.

Puss ♥



Hoppas inte alla drömmar slår in.

kostar gratis

Hade en snabb lektion idag, redovisade vårt grupparbete sen var skoldagen avklarad sisådär kl 9.10.
Tänk om det kunde vara så oftare :D
Eftersom solen redan stekte åkte vi upp till badet & la oss där.
Solade, badade & käkade pizza.
Lovely.

Men nä, badet är inte min grej så jag nöjer mig med stugan i sommar.
Det kostar gratis :)

Nu håller jag på att laga mat till min kära familj.
& ni kan ju alltid gissa vad det blir då ;-)
Tortellini javisst.
Det ända kocken Julia är bra på att laga.

Sen blir det dusch & fix, för ikäll blir det fest på villa med en massa studenter! :-D

Så ha en bra kväll!
Puss♥

fest för studenter?

Ikväll har jag bara slappat framför datorn.
Inte gjort någonting vettigt.
Ingen söndags ångest har jag heller! :)

Nu försöker jag att sova, men det går inte.
Kanske beror på att jag vaknade vid 2 idag.
Ska kila upp & dricka ett glas vatten för jag är så törstig.

Vi hörs imorgon.
Då ryktas det om fest på villa för alla stundenter! ;-)

Puss&godnatt ♥


RSS 2.0