Big girls don't cry ..

Kommer de bli en ny because of you tro? ;) den kanske behövs bytas ut . :p
skola idag igen, börjar komma in i rutiner nu känns de som. sen när jag kom hem var jag hur sprallig och hade en massa energi, och vart jag fick den ifrån har jag absolut ingen aning om? för i skolan klagade jag på hela tiden att jag var trött och hade ont i huvudet, men ibland svänger de snabbt, de är ju tur : )
tog en promenad till mormor&morfar idag och fick kvällsmat eftersom varken mammsen eller pappsen är hemma. men pappa kommer ju hem imorgon så då kommer nog maten stå på bordet som vanligt igen. om jag inte är snäll och lagar mat till honom imorgon :p men iallafall kilade upp på stan med sara sen och där fick vi oss ett gott skratt haha! inte behöver man sitta framför tv:n och kolla på dockusåpor när vi har dom in real life här i arboga :) träffade fia oxå :D Men nu ska jag nog röra mig mot sängen om jag inte får nått ryck och ska gå en kvällspromenad nu.. har ioförsig inte pluggat på engelska glosorna tills imorgon, men de har jag absolut ingen ork till :s men ska dra mig nu, hejsvejs : )  Nu längtar jag till helgen :)




image2

Orientering

Skola idag igen muntert... men de var en ganska slapp dag, käkade med Madde sen på viking, innan orienteringen bra uppladdning ;) och orienteringen gick ju som den gick haha! virrade bort oss helt och hållet ett tag :P Sen blev det en snabbdusch för att sen kila ner till fritid&kultur igen eftersom nycklarna jag fick i måndags inte fungerade :/ Men det var snabbt fixat, bara  nån siffra hon hade skrivit fel på. Traskade sedan över till Sara för att plugga. Ambitiösa som vi var satte vi oss framför tv:n och checkade One three hill samtidig ;D När de är slut får Sara för sig att vi ska cykla upp till badet och simma. Jahapp sagt och gjort så gjorde vi det, bikade hem till mig på hennes osäkra tralla hämtade min trogna cykel&badkläder fortsatte upp till badet. simmade och bubblade. Sen blev det mys framför en Wallander film, me like : )
Men nu ska jag röra mig mot sängen så jag kommer upp till skolan imorgon .
Och planer för helgen finns redan : )

natti natti : )


Helg, skola osv.

Skola idag igen, ganska snabb dag. Mötte sedan upp Ami för att kila ner till Fritid&kultur, kan de heta så? Men iallafall, vi skulle fixa nycklar till Laduback&sturehallen, hamnade sen här & har nyss pratat med Carolin :)
Ska snart ta itu med lite skolarbete. Har svenska, engelska & spanska tills imorgon, usch!

Men för att dra helgen lite snabbt nu.
i fredags vare skola, sen på kvällen blev det bara mys med familjen :)
Lördag sen så var det fest inplanerat & så blev det. Jag, johanna & Carolin åkte till Glanshammar där det blev förpärla med Ida, Annie, Madde & Sofi, sen tog vi bussen in till Örebro där vi skulle på inflyttningsfest hos Pontus. så efter ett tag så hittade vi dit. Får tacka för en trevlig kväll :) sen var ju tanken var ju att vi skulle låna min kusins lägenhet och sova där, men vi stannade hos Pontus och sov där. så 7st trängde vi ihop oss i Pontus lilla lägenhet, men de gick ;) så igår blev det en riktig slappar dag. kikade den nya beck filmen med Sara, men hade lite svårt att hålla mig vaken bara men de gick bra, så var de en kort promenad senare. 
så de var den helgen, och nu börjar skolan dra igång på allvar så det är bara att kämpa på och se fram emot nästa helg.
ska dra mig mot skolböckerna nu ..
Hejsvejs .

Blogg

Hejsan : )
 
Då ska vi se om jag förstår mig på detta. ;p


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0