helgen! :)

Gårdagen var mycket trevlig :-)
Tjejerna hämtade upp mig vid halv 6 sen hamnade vi i Västerås & åt på en fin restaurang :) Hemresan var roande kan man säga ,-)
Sen vid 9 var vi hemma & då korkade jag, Sandra, Elin, Johanna, Jonte, Roy & Micke upp i min källare. Sen bar de vidare till den andra förfesten hos Sebbe, & efter de vidare till källarn :) Kvällen var skit rolig! ,-) Vaknade upp tidigt imorse med ett tungt huvud, blev cirka 2 timmars sömn inatt, eller ska ja säga imorse...? Sen bar de iväg till Hallsberg på match.
Ikväll har jag blivit firad igen, fick pandoraberlock, parfym & ett jäkligt snyggt kort på mig, Hanna & Martin som var taget för en sisådär 15år sedan ,-)
Gästerna åkte vid 9 & då körde jag hem Berndt, sen gasade ja runt lite & nu hamnade jag här :)
Ska läsa igenom europakunkapen sen kolla på Andra avenyn sen sova.

Så nu har jag inte tid att skriva mer här.
Tack iallafall för en superhelg! :-)

Pussilago! :)

mmmmmm rubrik var de ja.

Ligger i sängen & halvsover n har nyss duschat, eller ja inte nyss för ett tag sen.
Ska snart leta fram lite kläder inför kvällen. Ja hoppas att Elon&Johannisen hakar på ikväll också :-)

Nu ska jag upp & äta mat.

Pusspåer :-)

Länge sen...

Ojojoj 2 dagar sen jag skrev nått här.

Men jag har faktist haft annat för mig, nästan all ledig tid jag får spenderar jag i bilen ,-)
Igår var Malin, Elin & Johanna här, vi stekte bananer & åt klass ;) Sen fick ja vara fyllechaffis ett tag.
& idag har jag & lillebror uträttat en massa ärenden åt våra föräldrar så snart ska ja väl ner & slänga ett öga i garderoben. Vad ska jag ha på mig ikväll!? Ska först bli firad av Sara, Sandra, Johanna&Jenny, sen ska ja & Sandra korka upp & gå ut på källarn :)

& föressten, min tv är trasig :s Ljudet fungerar med inte bilden! :s Varför  ska alltid mina saker gå sönder för?
Liver är bra orättvist ibland. 

Men nu ska jag röra mig en väning ner & ta mig en dusch.
Vi hörs sen.
Puss

KÖRKORT....!

YEEEEEES IDAG KLARADE JAG KÖRKORTET! :D:D:D

Största delen av den här dagen har spenderats i bilen haha ,-)
Så nu ska jag krypa ner & sova, imorgon ska jag pallra mig iväg till skolan, & nej det har jag inte lust med, men det ska göras..

Så godnatt gott folk! :D

uppkörning...! men inte körtkort

Då var körningen avklarad! :)

Så nu ska teorin fixas, & det hoppas jag att det blir snart. Men ska inte hoppas för mycket den här gången. Men hjäper inte mina 7 timmar framför trafikskolans dator, ja då vet jag inte vad jag ska göra?
JagVillHaKörkortNu!

Men nu är jag trött efter promenaden med mamma, så nu ska jag sova.

Godnatt

inte muntert här inte

Den här dagen har inte varit bra. Hoppas verkligen att det går bättre imorgon, annars vette fan vad jag gör, då tror jag att jag lägger ner allting!


Men nu ska jag kolla på andra avenyn & hoppas att mamma kommer snart, för ikväll ska det ätas tacos.

Kanske skriver mer sen om jag orkar.
Hejdå.

mat + mamma

Nu har jag fått hem min mammsi :) & mat i magen har jag också fått .

Så nu blir det körkortsplugg för hela slanten.

Puss

lyckad kväll! :D

Gårdagen var toppen! Tjejerna kom hit vid 7 för at fira mig & malin :) Fick godis, ambandet & plattången :) Sen runt 10 åkte ja, Linda & Jossan till Eskilstuna & gick ut på lotus! Vi hade en jäkla rolig kväll där ,-)

Mindre roligt imorse när jag vaknade med ett tungt huvud, men ja tog mig ner till Vasahallen till 12 då vi hade match. Blev en förlust då, men inte deppar vi ihop för det :p Sen åkte jag med till Eskilstuna & firade Sara som fyller 30år idag! :)
& nu är jag hemma, ska snart åka förbi Patrik & hämta Lindas mobil & efter de hämtar vi hem mamma! :D

Men nu ska jag kila, har lite annat som måste göras.
pusshej

lördag kväll :-)

Nu är de första kalaset över :) Fick cider, 2 drinkbiljetter, champange, ett halsband & två klänningar :)
Snart så ska jag börja fixa iordning här hemma för klockan 7 kommer tjejerna hit & käkar :) Sen är vi några som åker till Eskilstuna & går ut där :-) Hihih det ska bli skoj :)

Men nu ska jag kila så jag hinner med allting, Malin kommer om en timme :)

Ha en trevlig kväll! :-)

end of the road

Jaha, vad ska jag skriva här nu då? jag känner mig jätte stressad inför allting som kommer nu! :s Har en massa att göra idag, men vart ska jag börja? Kanske ska städa huset & börja fixa inför kvällen. För ska hinna fixa 2 kalas, städa & övningsköra innan klockan 3. Visst jag har 4 timmar på mig, men tiden går fort. Så jag tar & letar fram dammsugaren nu så jag får det överstökat.

Hejdå så länge.

åhh jag vill ha bal nu :)

Då var denna lediga dag över, & jag hann till trafikskolan till 10 över 10! Pluggade typ 1.5 timme, sen vart de körlektion & de gick bättre idag, men vafan jag har varit bättre! Så det blir skärpning nu, måste köra en massa nu i helgen. De är mycket som ska hinnas med nu, plugg i skolan, körkortsplugg, kalas & ja sen kommer jag inte på nått mer, men hinner nog inget mer heller om jag känner mig rätt.

& ja föresten! Ja, carro, jossan, malin&johanna var i örebro idag också. För ja skulle kika på balklänning, & ja hittade en nästan direkt som jag blev helt kär i!!! åhh, jag vill ha bal nu! :)
Sen gick jag hem till kusinen & gullade med kusinbarnen & efter de blev de att kika idol med elin, jenny, sara & august :)

Men nu orkar jag inte skriva mer, ska sova nu om ja ska orka upp imorgon, har mycket att stå i då, 2 kalas som ska fixas.
så godnatt hörrni :)


bra start på vuxenlivet

Åhh jag är så jäkla klantig! Bra början på vuxenlivet!
Skulle till trafikskolan 10 över 8 imorse, men vaknade jag av att klockan ringde? & ringde den verkligen för det kommer inte jag ihåg :s Men iallafall, vaknade kvart över 8 & fick panik när jag såg klockan! Så ja kastar på mig första bästa kläderna som låg närmast mig & springer iväg till trafikskolan, men då är det låst & Klemens har åkt! FAN!
Men men gick hem, åt lite frukost & började läsa i boken, så letade jag upp Klemens nummer & ringde honom, så 10 över 10 kommer han tillbaka, då ska jag vara där & plugga. Så tills dess får jag läsa i boken, men ja lär mig säkert nått där också :-)


Nu ska jag läsa så jag hinner.

Puss

bästa födelsedagen!

Nu är snart födelsedagen över. Men den har varit toppen! =) Jag har umgåtts med toppen människor hela dagen, så det hade inte kunnat blivit bättre :-)

Nu sitter jag&pappa och funderar över mina bankkonton, pappa kommer inte åt dom längre, & just nu gör inte jag det heller :s Men ska gå in på banken & kolla med dom imorgon, för har vissa saker som måste betalas nu!

Nu ska jag gå ner till mig & sova, för imorgon 8.10 ska jag befinna mig på trafikskolan & plugga! Sen halv 12 har jag körlektion, hoppas att det går bättre än sist, MYCKET bättre.


men sova var det ja,
godnatt på er :-)

Äntligen, 18år!

Finally! Äntligen är jag 18år!

:D

29minuter kvar!

Nu är det inte långt kvar!

Var i Stockhom idag med klassen. Kollade först på en synagoga, polismuseét & på kvällen kollade vi på en teater :) Polis museét var dagens höjdpunkt! :D Var jätte kul&intressant, de trodde jag faktist inte. Men inte blev det mycket shopping för min del, köpte en lila klänning för 90kr, de gillade ja ;-)

Imorgon är det min födelsedag & öppet hus! :-)

Så nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, är helt slut nu efter den här dagen.



puss&godnatt :-)

2 dagar

Nu har gästerna gått & jag hann ta mig en dusch efter det :-)

Fick pengar, två tröjor, en parfym (party parfymen madde ;-) ), en tavla, cider av tussi-Anton ;-), & lite annat smått&gott :-)
Ska bli lite firad av mamma imorgon eftersom hon åker till Prag sen :/

Men nu ska jag krypa ner i sängen så jag är utvilad imorgon när vi ska gå runt i Stockholm en hel dag :-)


puss&godnatt! :-)

födelsedagskalas två dagar för tidigt

Sitter & väntar på att gästerna ska komma! :-) Har nyss städat klart så nu har jag ingenting att göra! Vad ska jag hitta på i 40 minuter till? Aja, körlektion idag & nej det gick inte bra så bu börjar jag verkligen bli nervös! usch. men bara hålla tummarna. Sen var livets ord på skolan idag också, haha ja orkade lyssna max 5minuter sen flög tankarna iväg på annat.

& imorgon ska vi till Stockholm, de ska bli kul :-)
& på torsdag är det min födelsedag! :-)
Tiden går fort när man har kul, jäkligt fort..

Men nu ska jag kila upp en våning & se om mamma behöver hjälp med nått :)


puss

varmvatten? Hallå?

åhh irriterande! varmddusch ha, de kunde ju jag glömma! Det finns inget varmvatten! Vart har de tagit vägen`?

Nu går jag & lägger mig!

godnatt.

promenix :-)

Kom nyss hem från en promenad med Carolin, lika trevligt som alltid :-)

Innan de slappade jag bara här hemma, ganska skönt det med. Men plötsligt när ja satt här nere i källarn med datorn i knät blev det kolsvart & självklart får jag en nära döden upplevelse, för jag gillar inte mörkret :s Satt blixt stilla ett tag, men sen vågade jag mig upp en trappa & hittade en lillebror som berättade att det var strömavbrott i hela stan! & strax därefter kom strömmen tillbaka som tur var :)

Men nu ska jag ta mig en varmdusch & sen krypa ner i sängen med svenska boken.



pussis

städning

Ja väntar med pluggandet & passar på att städa rummet istället. Kom på att jag lovade mamma att göra det, för imorgon kommer släkten & firar mig :-) Men nu ska jag fortsatta, bara dammsugningen kvar nu ;-)


pusshejs!


2 dagar 8 timmar 51 minuter

Över en helg försvann mina läsare.


Gick till skolan imorse & gjorde medicin provet, de gick väl sådär. Sen hade vi håltimme till typ 1 & då gick jag hem. Varför väntade jag så länge? Aja, gick iallafall till trafikskolan & gjorde några prov där, det går framåt iallafall så imorgon är det körlektion igen. & nu tänkte jag kolla på Svensson svensson & sen börja läsa i min svenska bok.

Föresten, ja skaffade mig en baldejt idag också :-)



pusspåer


drygt 3 år sedan

Sitter & pratar med en vän på msn, vi kom nyss fram till att vi har kännt varandra i lite drygt 3 år, den 5november var det 3 år sedan. Intressant va? haha.

Nu ska jag skriva klart de sista raderna på psykologin, skicka in de & sen sova. & jag hoppas att jag sover lika bra som ja gjorde inatt :-)

Tappade föresten datorn på min tå så den började blöda, aj vad ont det gjorde  :/


godnatt på er.

ensam mamma söker

Carro kom hit & pluggade. Vi var kanske inte så effektiva som vi hade kunnat vara, men men man är inte på topp alla dagar. Nu kollar ja lite på Ensam mamma söker, men ska snart stänga av & skriva psykologi. Sen blir det sängen. & det skulle vara så jäkla skönt att ta en sovmorgon imorgon. Men nä, det får kanske bli på tisdag istället om jag är på de humöret då.


Men nu har jag inte tid att sita här längre.
Hejdå!


sport

Vaknade tidigt idag & tog mig ut på en promenad direkt, det var skönt :) Sen hem, käkade frukost & sen övningskörde jag & mamma ett tag. Kom hem vid 1 & då bestämmde ja & Johanna oss för att åka till Köping & kolla på innebandy. De stora killarna mötte de små, & de små vann! Sen åkte vi hem & ja gick vidare mot Vasahallen för att kolla på handboll. Kikade på u-laget en halvlek sen gick ja hem. & nu väntar jag på Carolinen som ska komma hit & plugga medicin med mig. Sen efter de ska jag skriva klart alla mina psykologiarbeten! Ja sen är de väl dags för sängen antar jag när jag är klar med allting. & jag känner sug efter nånting, men vet inte vad :s Ja, jag är allt bra konstig, haha! ;-)
Men nu ska jag plocka undan lite innan hon kommer.

pusshej!






trött

Nyss hemkommen från granstigen :-) Vi kollade på dansbandskampen & mamma mia :) Eller ja, jag han väl se halva mamma mia kanske sen sov jag mig igenom resten. Ja vet inte vad det är med mig nu den senaste tiden, jag är helt slut! Men får jag sova ut inatt kanske det blir bättre, men hade tänkt att gå upp tidigt imorgon och ta vara på dagen & utnyttja varje minut. Måste plugga & sen ska det kollas på handboll & kanske även innebandy, det visar sig imorgon.

Nästa vecka kommer bli fullspäckad med en massa saker, plugg, stockholmsresa, födelsedag, en massa firande & säkert en massa annat :)

Men nu ska jag stänga av datorn & sova.



godnatt!

mamma mia, here I go again

Mmm ja bara älskar den filmen! men de var det väl ingen som visste va ? ;-)

Har nyss ätit Augusts lasange & det var jättegott :-) Vi är själva ikväll för våra mam&pap är i Stockholm med mammas jobb, så dom kommer väl hem inatt. Så snart kommer moster & hämtar oss så spenderar vi kvällen där & kollar på Mamma mia igen!

Men nu ska ja sjunga med till dom sista låtarna innan hon hämtar oss..
Waterloo är det just nu! :-D


Ha en bra lördags kväll!
Pusspåer! :-) 

lördag

Kilade till Jenny igår vid 8. Blev att kika idol med henne&Elin :-) Ja måste ha vart väldigt trevlig eftersom jag somnadeinnan utröstningen :) Sen ringde Linda & väckte mig, men somnade om ganska snabbt igen ;-) Elin väckte mig vid halv 12, då knallade vi hemåt, slocknade ganska snabbt sen igen när jag var hemma. Imorse ringde klockan vid 8 då vara bara att kliva upp för vid halv 10 åkte vi till Lindesberg för att spela match. Kom hem med en förust, matchen var delvis bra & delvis dålig. Men de är bara ta nya tag & komma igen. Nu tror jag att ja ska ta mig en varmdusch sen läsa lite i mina böcker. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, det visar sig sen, men en slapparkväll blir det :-)
Undra vad Carolinen ska göra ikväll? Kanske slår henne en signal senare.

Nu ska jag kila härifrån...


5 dagar kvar nu!



puss

the black

Hej hej hallå bloggen :D

Carolinen tyckte att jag skulle skriva några rader här och så får det bli :-)
Skolan idag gick väldigt snabbt, hade rättskunskap ett tag sen komm KAK tv & filmade oss. Efter det var det dags för körlektion med Klemens :-) Jäklar vad det gick bra idag, fick en massa beröm! Sen kilade jag tillbaka & var med på slutet av psykologi lektionen. Sen tog ja&Johanna bilen till Köping, hon skulle hämta sin katt Lotta som hade opererats :) & nu hamnade jag här framför tv:n & datorn. Har nyss kollat på Andra avenyn & nu kollar ja på slutet av Dolt under ytan, mm lite läskigt är den allt...

Ikväll ska jag umgås med Jenny&Elin, vi ska ha The Black kväll! :-)

Men nu ska jag kila ner & städa rummet, men innan de ska jag nog ta mig en varmdusch för de är så jäkla kallt här hemma :s

skriver mer sen, puss!

hihihi :-)


Johanna skickade nyss sms, den 29 november är jag uppbokad! De pirrar redan i magen, hihih ;-)






vi fem :-)<3

the seven things I like about you

SItter här i fotöljen framför tv:n & har datorn i knät med musik. Märker att mina tangenter inte hänger med i mitt tempo, vad är det som håller på att hända med den här jäklans dumburken?!

Fick föresten nyss ett sms av Jessica där de stod: "Jag har klippt mig :) du kommer skratta ihäl dig! "
Hmm ja undrar hur hon ser ut, men de blev säkert bra tror ja :)

Vad ska jag annars göra idag då? Jo jag ska snart kila ner till hallen & ha träning, sen ska vi ha föräldrarmöte, hoppas det går bra! Så måste jag sm vanligt plugga ikväll, men de var väl kanske inget ovanligt.
Imorgon blir det en ganska slapp dag bara 2 lektioner, sen efter skolan ska jag med Johanna till Köping :-)
Just ja, jag ska vara med på tv också ;.-) KAK tv kommer imorgon till skolan & ska filma inför öppet hus som för övrigt är på min födelsedag nästa torsdag :-)


Men nu har jag inte tid att sitta här längre, dags att gå till hallen :)

pusspåer! :-)

religion

Sitter i biblioteket & jobbar med min spenska redovisning. Men jag kommer inte så långt, för jag måste samtidigt plugga lite till på judendomen! Har prov snart. Men nu ska jag fortsätta med det.


hörs sen!

sovande fot

Sitter på golvet & min fot har somnat, kul att veta va? :p Men nu håller det på att släppa, usch vilken obehaglig känsla :/
Lagade mat ikväll, de blev strips & köttbullar haha, kul blandning, men de gick att äta. Håller på att trixa med min dator också, den är så seg. Men har fått lite hjälp med vad ja ska göra, fast ja vettefan om jag blev klokare av det? Aja struntsamma, hade nationellt prov idag, satt från halv 9 till kvart över 1 och skrev. De kunde kanske ha gått bättre? Aja, nu har jag inte tid att sittahär längre, religions prov imorogn så måste plugga.


hejdå

It's a cold and i'ts a broken hallelujah

Nyss vart och handlat vidruvor tills imorgon. & nu ska jag hoppa in i duschen för jag fryser som vanligt :s De är fan ingen värme i det här huset! Sen måste ja börja plugga på religionen. Imorgon efter skolan tänkte ja & Fanny gå till trafikskolan en stund & plugga där. Jag börjar bli riktigt nervös nu :s Aja. men nu ska ja hoppa in i duschen, sen ringa Carro.

hejdå!









ledsen&förbanand






vindruvor

Sitter & kollar på nån tråkigt film på tv4 film. Jag har ingenting att göra, kanske kan lura med mamma & handla lite vindruvor som jag vill ha med mig imorgon. Vi ska skriva en uppsats i 5 timmar! Usch vad tråkigt, men ja hoppas att det blir ett intressant ämne vi får skriva om. Men nu ska jag kila upp igen.

hejsvejs

spanska med vickan ,-)

Rättskunskaps prov idag, & jag hoppas att det gick bra. Svarade på inprincip allting :)
Sen har dagen flytit på som den ska, valde till psykologi b till våren också, det kan bli riktigt kul :) De är det enda ämne som jag verkligen gillar! Jag gillar Ulrika som lärare & ämnet är intressant, kan det bli bättre då? Nä inte enligt mig :) Nu har jag spanska, & viqy & jag ska skriva om turist grejer i spanien. Men idag känner vi att vi behöver ta det lugnt, så blir inte så mycket gjort för tillfället ;-) Sen blir det promenad med Malin, & sen in på handbollsträningen :) Ikväll blir det en massa plugg sen, har religions prov på torsdag & så måste jag skriva klart ett psykologi arbete. Efter den här veckan så börjar vi gå mot en lugnare tid i skolan. De kan vara riktigt skönt, för nu har vi verkligen haft en hemsk period!


Men nu orkar vi inte jobba mer, så nu knallar jag hemåt & väntar på malin :-)

puss julia :-)

frusen

Jag lyckades få med mig Carolinen på en promenad  :) Vi gick länge & pratade mycket, vilket ja gillar :)
Nu är jag hemma & fryser & har ont i huvudet :/ Men ska göra mig en kopp te, ta mig i kragen & plugga! Sen hoppas jag att det fastnar direkt, & att jag kan sova tidigt ikväll. Men om det ska bli nått gjort måste ja slita mig från datorn, & så får det bli. Lämnar över den till pappa, han brukar vilja låna den & har inga problem med att låna den länge :p
Kom på att jag måste ringa Jessica en snabbis också. Nej nu får ja kila om jag ska hinna.
Så blir nog inte nått mer inlägg den här dagen.




säger hejdå & godnatt nu :-)

here we go again

Och så var det måndag igen. Usch vad tråkigt enligt mig för jag har en massa saker att ta tag i som jag igentligen inte orkar, men har jag nått val? Känns som om jag inte kommer kunna hinna med nått annat än att plugga, men men.
Nått som är skönt är att jag inte har någon matte längre som jag behöver bry mig om, skönt! Men nu kanske jag ska försöka vara lite duktig & skriva på mitt arbete om mänskliga rättigheter. Skulle vara skönt att hinna klart med det nu under den här lektionen.

Ikväll hoppas jag att ja ska hinna ta mig en promenad innan det blir kolsvart ute. Kanske blir en direkt efter skolan & plugg efter det. Och vem vet, kanske lycas jag lura med mig Carolinen? : ) Alldeles för länge sen vi var ute & gick nu tycker jag :/ Men det visar sig sen :)


& sist med inte minst, GRATTIS MALIN! :D
(bara 10 dagar kvar för mig nu!)


pusspåer!


hosta

Jag har fått hosta! Och det är jätte irriterande :S Hostade förra veckan också, men det är mycket värre nu :s Usch jag vill inte bli sjuk :( Har precis duschat, så nu ska jag läsa igenom religionen & kolla på ett avsnitt av andra avenyn sen sova. Imorgon är det måndag igen, veckorna bara flyger fram, lite småläskigt att allt går så snabbt, jag kommer snart vara pensionär! Shiit, nä nu ska ja göra nån nytta sen sova innan den här dagen också är slut.




hejdå!


fars dag

Efter matchen gick ja till mormor&morfar för fars dags fika :) Sen tog jag & mamma en sväng med bilen & övningskörde. Men usch vilket väder det var, de spöregnade hela tiden så var inte så kul :s & nu sitter jag här och väntar på att andra avenyn sKa börja. Sen blir det dusch & plugg & till sist sängen. Åhh vill sova nu, är så jäkla trött efter gårdagen. Men måste hålla mig vaken några timmar till.


Nu börjar det.

hejdå

ledartröja

Ligger i sängen & taggar inför matchen. Men ska ta mig upp ur den nu & kasta på mig lite kläder, ska ju använda min nya ledartröja idag, som är så stor att det blir en klänning på mig! Hoppas på vinst idag, man vet aldrig hur det går ;)

Gårdagen var toppen! Tack Joss & alla andra för den :-)


Nu måste jag kila om jag ska hinna ner.

pusshej!

fest!

Ikväll blev det fest ute på landet med jossan! de var riktigt kul med en massa sköna människor :) Kom hem för ett tag sen, & du beter sig som jag, jag vet inte vad :S så nu hoppar jag in i duschen, & taggar inför imorgon!


Puss&godnatt

lördag

Blv väckt vid 10 imorse, & direkt så gick vi till Johanna & Klas för mamma och pappa skulle kolla på någon dörr. Sen vidare hem, åkte & handlade lite på överskott & nu sitter jag här & gör ingenting. Ska kila in i Sturehallen & kolla på match sen :) Men nu ropade mamma att ja skulle hjälpa henne, så måste kila nu.



ciao!

mmmm :-)

Jag konstaterade nyss att jag blev kär i Kevin ikväll! Kolla på hur han rör sig, hans röst! mmmm :)

Men nu ska jag sluta drömma & komma tillbaka till verkligheten. Min dator & jag går inte ihop ikväll, den är så seg & konstig :S Men jag börjar fundera på om det har nått med att hårdisken börjar bli full. Kan det vara så? Jag är inget data geni, så jag kommer troligen få tokspel & vilja slå sönder den på mitt hårda golv om ingen berättar för mig snart vad det är för fel på den :s & så försvann ljudet helt plötsligt idag igen på den :s Jag frågade ett "data-geni" förut om hjälp, men han visste inte vad det var för fel på den. Vad är han då för data geni? Nädå, han kanske inte orkade svara på min fråga då, vad vet jag? Nu orkar jag inte bråka mer med den så ja stänger av & slår på en film istället. Det får bli Segemyhr, de gillar ja skarpt! :)







godnatt :-)


fredags mys i soffan

Det är just vad jag har nu med min familj :) Tidigare idag gick jag & hämtade Elvira på dagis sen gick vi hem dit & lysnade på musik, sjöng & dansade ,-) Sen kom Elmer & Klas hem, så gullade med bebben också :) Han dansar han också ;-)

Sen hämtade pappa mig & vi åkte & handlade mat, tacos var det som stod på menyn ikväll, & det är aldrig fel enligt mig :) Efter maten har jag gjort.....? Ingenting mer  än att sitta bänkad framför tv:n & kolla på idol. & jag säger bara att Kevin är kung! mmmm vilken karl ;-) Jag har hittat min favorit! Mammas med, så hon ringde & röstade :) Heja Kevin!

Efter prgrammet är slut så kommer jag springa ner till min säng & lägga mig, för jag är helt slut! Jag vet inte varför jag är så trött? Är det skolan sm har tagit kål på mig? Kanske det. Måste bli piggare om jag ska parta loss med Jossan imorgon på landet, & man vet aldrig hur det slutar när hon&jag är i farten, eller vad säger du joss? ;-)

Men nu ska jag väl kolla på nyheterna som resten av familjen kollar på.



Pusspåer!

pilutta dig

Då var helgen äntligen här! Så nu sitter jag här & funderar på vad jag ska göra. Om en timme ska jag hämta Elvira på dagis lovade jag nyss Klas. Men tills dess då? Plugga lite kanske, eller börja kolla på en film. Aa det gör jag. Får nog bli Madicken som jag laddade ner här om dagen ;-) Sen ikväll får vi se vad jag hittar på, men det blir en slappar kväll. Elin mådde inte så bra idag sa hon, så vettekatten om det blir idol mys med henne. Men det visar sig senare :)

Nu ska jag starta filmen, så jag hinner se lite iallafall :)



Puss

hejdå matte c

Idag är det fredag & det innebär att helgen närsomhelst är här! & vad har jag för planer då? Jo ikväll tänkte jag ha idol mys med Elin :-) Imorgon ska jag läsa en hel del i mina böcker & på kvällen kanske det blir fest ute i götlunda med Jossikossi eller mys hemma, men det visar sig imorgon :) Söndag, då är det match halv 2 i vasahallen & ja tycker ni ska komma & kolla, för mina tjejer är super!  Nu är bara frågan om jag kommer göra det som jag skrev nyss? Det visar sig på söndag kväll när jag troligtvis kommer skriva ett inlägg här om hur min helg har varit ;p

Men just nu sitter jag i A3 tillsammans med Johanna :-) Vi gör klart ett psykologi arbete & snackar strunt :) Nyss berättade vi vad vi drömde inatt. Johanna hade drömt nått lite halvläskigt, & ja drömde nått konstigt? eller? haha ;-)

Nä nu ska jag skriva klart & sen leta upp Erik & prata med honom om matten, jag har bestämmt mig, jag hoppar av den. Hinner inte med den nu, & om jag nångång i framtiden ska plugga vidare vilket jag absolut inte ska direkt efter stundeten, så hinner jag läsa till matte c innan det. Men nu orkar jag inte, har så mycket annat istället.



Skriver mer sen.
Puss

födelsedag

Glömde att gratta Hanna som fyller 23år idag! Grattis Hanna! :-)


mässa

Kom hem från örebro för ett tag sen. Bussen lämnade stationen vid halv 9 imorse från stationen. Så var vi framme vid strax efter 9 eller nått sånt. Kikade runt bland en massa högskolor & alla frågar runt, vad ska du göra efter studenten, vad har du för planer & liknande frågor. Men jag vet inte alls vad jag ska göra!? Jag känner att paniken sakta kryper sig fram. För tiden går snabbt, snart står jag där utanför kyrkan med min mössa på huvudet & tycker att livet är toppen! Men dagen efter då? Vad gör jag då? Jag vet ingenting om vad jag vill göra efter studenten. Blir så avundsjuk på Jossan, Malin & alla andra som redan vet vad dom ska göra, har planer & drömmar efter studenten. Men lilla jag då? Ska jag sitta kvar här i lilla värdelösa arboga för mig själv? Nä så får det inte bli! Måste rycka upp mig nu, fixa till mina betyg & göra nått bra av saken. Min tid den kommer också en vacker dag, då jag vet vad jag vill göra. Men jag måste erkänna att det är skrämmande. För tiden går fort. Dags att skaffa sig ett jobb till och börja med? Nä nu ska jag skriva ett cv & dela ut imorgon kanske? Nu måste jag börja ta tag i saker istället för att skjuta dom åt sidan, vilket jag är väldigt duktig på. Som rektorn alltid säger, se till att inte få nått i ryggsäcken, Min släpar i backen nu! :s Nä nu måste jag göra nått åt det, går inte att bara titta på längre!




punkt slut!

sömn

Precis vaknat efter några minuters sömn i soffan. Så nu flyttar jag upp en våning & fortsätter sova där.




Godnatt :-)

min dag, framtiden osv

Promenaden med Emma blev lång&pratsam :-) Sen slappade jag med familjen, Lotta kom förbi ett tag, ja & August tog en promenad till Elin & lämnade pengar & nu är jag hemma igen. Glömde jag nått där? Ja det gjorde jag faktist, Lusifer kom förbi en snabbis där imellan nånstans & hämtade sina skor så ja hann växla några ord med henne ,-)

Imorgon ska Sp3 & många andra 3:or till örebro på UAF mässan & kika runt :) Men känner jag oss rätt så tror jag kanske att vi hamnar på stan & glider runt där i affärerna, men man vet aldrig. Det kanske är kul på mässan :p Hur det än är så får vi veta det imorgon.

& helgen närmar sig snabbt. Veckorna bara flyger fram, känns som om jag inte hänger med i svängarna.. Men då kan jag hoppas på att det snart är min födelsedag, & så kanske jag har turen att klara mitt körkort strax efter det. Och långt efter det är de jul, nyår & sälen. Sen är vi inne på sista halvåret & har studenten framför oss! Men nu tänker jag väldigt långt fram, fast det är jag väldigt bra på kan jag lova er.

Kan passa på att berätta att jag ska sova på övervåningen inatt, de var inte igår jag gjorde det ;) Berndt har klinkat golvet utanför mitt rum, så har jag tur kan jag komma ner där imorgonbitti, annars får ja vänta tills imorgon kväll. Men jag är mer orolig hur vi 4 ska klara av ett badrum igen! & jag har tydligen inte förtur :/


Oj nu blev klockan mycket & jag ska bänka mig framför tv:n. Det här blev ett långt inlägg & jag håller tummarna för att ni ska orka läsa allt svammel vilket det blev mycket av.





men pusspåer!

nationellt prov

Nationellt prov i svenska idag, den muntliga delen & jag pratade om två texter som handlade om religioner. Men var det nån som uppfattade vad jag sa? Jag tror inte jag uppfattade nånting själv :s Blev en jäkla massa svamel..
Men nu är det gjort & det var huvudsaken. Efter psykologin knallade jag hemåt, kände inte för matte idag, & jag undrar om jag nångång kommer göra det? Ska ta mig en tankeställare om det ikväll. Men nu ska jag byta om & sen ta mig en promenad med Emma! Det var år&dar sen, så vi har säkert en massa att prata om :)




Puss

dagens lycka! :D

Grattis Johanna & Johanna till körkortet! :D


När vi tog oss ett premiäråk med Johanna idag så åkte vi ut mot donkan, men tog ett varv i rondellen där & körde tillbaka mot stan direkt igen. & DÅ! Då såg vi två jättesöta älgar! Åhh, ja vart helt i extas! De som känner mig vet att jag är helt galen när det gäller älgar ,-) De gjorde min dag kan jag lova er ;-)

Sen vart det snabbt hem & byta om för att gå in på träningen och efter det hem en snabbis & så vart det en tripp upp till kusinerna :)

Nu sitter jag här & skriver på mitt pm & föredrag jag ska hålla imorgon. Usch jag är så nervös inför det! Jag gillar att prata för den som inte visste det, men inte när det gäller att stå inför klassen eller en grupp & prata :s Då kan det gå hur som helst! Men det är bara att försöka göra sitt bästa & hoppas att klockan tickar på fort!

Men nu måste jag fortsätta med det, så jag tror inte det kommer nått mer inlägg här ikväll om jag inte absolut känner för det innan jag ska sova :p






men pusspåer!



                                     
                                                                              
                                     så söta :-)

                                   

ett

Nyss kommit ut ur duschen, mmm varmt & sköönt :)

Tog en promenad ikväll med mamma, pappa & august.
Vi gick förbi minneslunden & tände ett ljus för dig.
Det är 1 år sedan idag..
Och det lös fortfarande så fint på alla gravar sen helgen :)

Sen fortsatte jag&mamma runt aspis sen hem, tog bilen åkte förbi Johanna & lämnade pengar & intyg för sälen ,-) Sen for vi vidare till mormor&morfar en liten stund :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen & läsa religionen.
Vi hörs imorgon.

Godnatt :-)

f-fasen

Satt på trafikskolan & gjorde prov efter skolan med Sara, & det gick bra, jag klarade f-fasen! :)
Nu väntar jag på mat sen ska jag ut & gå med mammsen & efter det blir det pluggpluggplugg!






pusspåer


Kossa

Sitter i en datasal & skriver ett arbete om mänskliga rättigheter. Ganska intressant. Idag är det en massa plugg som står på schemat. usch inte kul, men det måste göras :( Igår var det en riktig slappar dag, ganska skönt det med :)

Nu ska jag jobba vidare, skriver mer sen :-)



Jossan hälsar :) Hon är en kossa ;)

Lyckat!

Gårdagen var toppen! :) Carro kom hit vid 5 igår, vi korkade upp & gjorde oss iordning, sen åkte vi vidare till Hanna där hon, Johanna&Pernilla firades :) Blev, mat, singstar, dans osv ,-) Vid 10 nångång åkte ja, sara, linnéa & elin ut mot medåke. Blev en massa dansande där ,-) Kom i säng vid 4 & somnade vid 6, så imorse vaknade jag med ett riktigt tungt huvud, men det är smällar man får ta ibland ,-)

Nu ska jag ta mig ut på en promenad & sen blir det plugg resten av dagen.




Pussilago!

gó & glá

tror ja försökte 7 gånger innan ja kom på lösenordet till bloggen, alkhol är farligt!
Nú ska jag sova kvällen var toppen! vart lite rädd på slutet, men ska prata med lusifer om de imorgon, godnatt


(d)

Nu har vi korkat upp här nere i källarn ,-) Snart kommer Madde & hämtar oss sen bär det vidare mot Hanna för kalas&förfest! :D När de gänget, beger sig mot krogen möter ja upp stray & co för bilfärd till medåker & partaj där ;) Eftersom jag inte är krogenmyndig än :p

Men nu ska ja dricka upp & fixa det sista, vi ses i dimman hörrni ,-)





Full gó & glá det ska människan va ;-) !

städat

Nu är rummet städat & det blev riktigt fint :)
Så nu ska ja kila hem till patrik&fiffi ett tag.

Meningslöst inlägg kanske?



cya ,-)

19

Nu närmar det sig & idag börjar nedräkningen på riktigt! ;-)

Vaknade halv 9 idag & bestämde mig för att gå upp direkt & börja städa mitt rum & så blev det. Det såg verkligen ut som om en bomb hade slagit ner här! Så nu har jag plockat undan saker & dammat, bara dammsugningen kvar & det ska jag göra så fort jag har skrivit klart här :) Men idag då? Blir en sjujäkla massa plugg på förmiddagen, sen ska det sista fixas inför kvällen & vid halv 5 anländer Carolinen hit & gör sig iordning med mig :-) 

Men ska dammsuga av rummet nu så de är klart :)







PUSS!

RSS 2.0