mysigt pysen :)

Igår blev det en bakis dag efter en rolig kväll på Vinbäcken :) Avslutade med fylle käk hos Carro&Mats, tack för de :) Sen gick jag till Fiffi & somnade där. Vaknade några timmar senare av en hund som slickade mig i näsan, mysigt pysen :)

Idag är det bara jobb som står på schemat. Började 12-16 & nu ska jag snart tillbaka för ett pass till mellan 19-23.30. Kommer nog somna ganska så snabbt sen kan jag tänka mig. Imorgon kommer det nämnligen vankas jobb igen, då mellan 11-17, sen även söndag kväll. Men jag får tänka pengar pengar pengar så kommer det gå bra.

Nu är det dags att röra sig, måste tanka bilen också.
Hoppas att det här passet går bättre än de tidigare idag.
Har fått huvudvärk nu också, fan.
Men jag hoppas att de inte är så mycket folk som tidigare idag.

Ha en trevlig kväll & om ni har tråkigt vet ni vart jag finns ;-)
Puss
j ♥

på't igen! som vanligt, eller? ;-)

Nu var det verkligen länge sen jag bloggade här.

Sist på källarn var det iallafall hur kul som helst! Siepen var ju ursnygg ;-)

De sennaste dagarna har jag bara jobbat & slappat. Ganska så välbehövligt :)
Men ikväll är vi på't igen ;-) Jah, Hanna, Linnéa & Fiffi har gjort hamburgare & pommes här i lägenheten & nu förtär vi alkohol. Jag stortrivs i mit sällskap. De andra är ute & röker nu, men nä inte min kop of thé haha. Kan man inte ska man inte ge sig in i de ;p Nu ska jag vara social igen för nu kommer de in!

Ha en dunder kväll!
Det ska vi! ;-)

PUSS ♥



änk om man nu skulle kunna ha lite tur, haha! :)

in i dimman

& jag hoppas att ni alla är taggade inför ikväll? ;-)

Själv sitter jag & taggar med en massa party musik på högsta volymen. Ska snart in i duschen sen bär det iväg till Natalie & sen Fiffi! Jag hopper på en dunderkväll med sång, musik, dans,skratt, fylla & bajenramsor! ;-) Kan inte bli så mycket bättre.

Dags för duschen nu.

Ikväll hoppas jag att vi ses inne i dimman, right?
P U S S ! ♥

mmm tagga nu! ;-)

Lönen har kommit!
iiiiih en lycklig julia :)

Så efter jobbet åkte jag Hanna&Sofia till Ikea & Marieberg. Kom hem med matskålar till missan & lite kläder :) Men ingenting som jag kan ha imorgon, så ska rota igenom garderoben imorgon & se efter vad som finns där.

Sitter & konverserar med Natalie nu på msn, vi skriver bajen ramsor till varandra för jag kan säga med största sannorlikhet att det kommer sjungas några såna imorgon, eller vad säger ni brudar? ;-D Jag är så jäkla taggad! Vill bara öppna första cidern & köra igång med mina tösabitar!

Men innan vi ska det ska ju jag & Natalie utmana ödet & ta oss ut på golfbanan igen. Det var inte igår vi gjorde det haha. Men nu är vi back igen, så Annika Sörenstam, släng dig i väggen för nu kommer vi! ;-)


Dags att sova nu så jag orkar med morgondagen.
Puss&godnatt på er!
j ♥





mmm vi är bajen från sööder, vi är grönvita bröder!


oh sweetheart

Efter städningen kom Jossi och hämtade upp mig & Elin så hämtade vi upp Hanna och åkte ut till donkan för bakis mat :) Sen har vi glidit runt i bilen ett tag, hämtade även upp Natalie så åkte vi hem hit & bänkade oss framför tvn. Nu har dom åkt & jag ska ta bilen till Statoil & se om dom har den nya Wallander filmen kvar vilket jag hoppas på. Hoppas också att Hanna kommer tillbaka & gör mig sällskap till den.


Imorgon vankas det jobb mellan 12-15.30 sen tar jag bilen till Örebro.

& det är lön imorgon!

Det kommer bli dagens lycka, tro mig! ;-)


Ska kila iväg nu.

puss
j ♥




Oh, sweetheart, put the bottle down
You've got too much talent .


fågelunge nu vräkt

Godmorgon mina kära.

Jag hade en suverän kväll igår precis som jag sa att vi skulle ha! Hade riktigt kul på Vinbäcken också. :) & vid halv 4 kanske så var jag hemma. :)

Idag är jag trött, inte så bakis. Men trött. Vaknade av en jäkla fågelunge som ligger under altanen & piper. Har den inga föräldrar som ser till den? Jag ska nog se till att den håller sig tyst i fortsättningen, den blev just nu vräkt av hyresvärden Julia för den för så mycket oväsen. Men hos grannen är den säkert välkommen :)

Nu ska jag städa här hemma, sen fixa mig någonting att äta.

Ha en bra tordag :)
puss
j ♥






& du är väl bara för konstig.. :)

roadtrip!

Hanna, jag&Pernilla har nu bestämmt att när vi slutat jobba (jaag&hanna) då drar vi härifrån ett par dagar. Vi följer känslan. Fan vad kul det ska bli!!!!!!

Nu går vi ut!

PUSSSSS! ♥

drömhus

mmm vill ha dig i mörkret hos mig - drömhus

haha de är just vad vi lyssnar på nu!
90-tals musik!

Jag, Hanna&Pernilla har korkat upp hos mig och senare ska vi ta oss upp mot Vinbäcken. Vi taggar för en suverän kväll med alkohol inblandat. Hoppas ni andra får en trevlig kväll för det ska vi ha! :)

PUSSPÅDIGSOMLÄSER! ♥



just ja, vi har spelat studentsången en gång. Men vafan, de är ju vi som är studenter 09'! ;-) & det kommer vi vara ett bra tag!

i do not hook up

mm en låt som har fastnat på hjärnan.

Det slutade med att jag&Natalie tog bilen ut till stugan & la oss på bryggan. Har väl förhoppningsvis fått lite mer färg nu. Sen tog vi en tur med båten också, första gången i år för mig & jag gillar det lika mycket varje gång! Nu ligger jag helt utslagen på soffan. Ska snart ta mig i kragen och fixa lite mat, men fan vad jobbigt det är när man inte orkar. Sen ska jag ta mig en dusch & fixa. Ikväll blir det Vinbäcken men vilka vi blir står oklart än, men jag hoppas att vi får kul, vilket vi brukar få så. ;-)

Ska ta mig till kylskåpet & kolla vad det finns där.
Jag blev sugen på pasta nu!
ovanligt?
Kanske för det är de ända jag kan laga som blir bra, haha.

Ha en bra kväll
Puss
j ♥

sunny wednesday

Hej!

Vaknade vid 9 av ett sms från Elin, hon hade rast så hon kom hit & hälsade på ett tag. Sen när hon gick tog jag mig upp ur sängen. Nu funderar jag på vad jag ska göra av denna förmiddag. Prio ett är att hämta hem bilen som står hos Natalie, sen ville Sofia bada men jag är ju en sån badkruka så vet inte riktigt om jag vill det. Men vara ute i solen det ska jag när den väl är framme :) Måste passa på när himlen är helt blå! Ikväll ser det ut att bli utgång.

Ska ta mig nått att äta till frukost nu om jag hittar någonting som faller mig i smaken. Kan tillägga att jag är väldigt kräsen när det gäller frukost för den som ville veta.

Ha en bra dag ute i solen!
Puss
j ♥


grill&vinkväll

Ingen Elmer&Elvira hemma, så jag tog bilen förbi Natalie istället! :-D Sen så förberedde vi oss inför kvällen & vid 5 åkte vi till Jossan. Hoppade studsmatta, gjorde oss iordning, grillade & drack vin med en massa sköna människor som ramlade in sen :) Har haft en jättemysig kväll igen. Sen började tröttheten krypa sig på & jag fick skjuts hem. Nu blir det att ladda om batterierna inför imorgon&lördag.

Skrev igår att familjen hade kommit hem igen. Men nu när jag kom hem ikväll var det helt tomt, då hade alla flytt ut till stugan igen så jag har huset för mig själv! Ja klagar inte, tycker om min familj men också att ha huset för mig själv ;-)

Ska slå på en film nu & sova sen.

Vi hörs imorgon! :)

godnatt
j ♥

sängmys på morgonen

Godmorgon

Ligger & myser i sängen nu, men ska snart ta mig upp & se vad man kan göra av en dag som denna. Ikväll blir det grillning hos Jossan :) Tror att jag ska kila förbi Elmer&Elvira en stund också, de var en evighet sen jag träffade dem.

Men ska kila upp nu, vi hörs sen.

Puss
j ♥

myskväll

Blv lite jobb ikväll, men det gick fort jobbade ju bara 3.5 timmar. Sen åt vi kvällsmat hela familjen samlad vilket inte har inträffat på länge eftersom alla vart på olika håll. Men inatt är vi fullt hus igen. Hoppas det bara blir jag & August i fortsättningen ett tag till, jag gillade att ha huset för mig själv ;-)

Sen har jag umgåts med Hanna, Natalie&Jossan ikväll. Vi har åkt runt lite & setat hos Jossan&pratat en massa, så mysigt så :) Nu ska jag slå på en film eftersom jag inte kan somna.

Imorgon är det en ny dag, får se vad den har att erbjuda.

Puss&godnatt
j ♥


my last days

Så blev det bloggtorka igen i några dagar, haha.

I fredags blev det jobb&fest. Igår blev det en bakisdag. På förmiddagen gjorde jag inte så mycket men på kvällen umgicks jag med Hanna, Elin, Jenny&även Madde ett tag :) Vi gled runt i bilen för det mesta & när de andra gick hem bosatte jag & Hanna oss i bilen. Skjutsade runt på fulla människor & var lite överallt :) Kom hem vod 3 & somnade gott.

Nu håller jag på att fundera ut nån bra mat. Funderar på att grilla lite för det var jätte länge sen jag gjorde det. Så det får nog bli så. Måste passa på att ta vara på tiden nu när jag är själv hemma för imorgon kommer August hem. Sen ikväll vankas det jobb mellan 16-21. Blir även jobb imorgon också såg jag, men sen är jag ledig tills på fredag :) Har redan börjat tagga inför nästa helg! Man ska ju vara ute i god tid ;-)

Ska börja med maten nu & fixa med tvätt sen.

Puss
/ julia

Slagsta glass, mmmmm

Våran lilla roadtrip bar av tlll Eskilstuna där vi åt Slagsta glass, gott&billigt :) Sen blev det en snabb tur in på Tuna park, men jag är ju pank så spar mig tills lönen kommer nästa vecka ;-) Sen har ja vart hos Natalie & käkade pizza med henne&Sofia sen. Nu ligger jag hemma & ska sova. Imorgon vankas det jobb mellan 11-18.30 sen får vi se vad kvällen bjuder på :)

Nu är det dags att stänga ner här.

Godnatt
/ j ♥

snabb planering

Efter lite snabb planering blir det en liten roadtrip idag iallafall! :)

Men nu ska jag duscha & laga mat.

puss
j ♥

tjejbil?

Godmorgon!

Igår hade vi spelkväll hos Natalie, hur kul som helst! :-D Sen satt vi och pratade en massa & skrattade :) Jag hade en toppenkväll med mina fina vänner! Vid 2 var jag hemma & somnade gott.

Idag vet jag inte vad som ska hända & ske. En rolig roadtripp vore inte fel, men som sagt var vi har ju inga pengar ;-) Tänk om allting kunde vara gratis vad enkelt allting kunde vara då! :) Sitter också & disskuterar bilar på msn med Linda. Vi ska meka med våra bilar idag,  jag ska byta framlyse på min & hon ska göra nått annat med sin bil. Men hur fan gör man? :s Varför kan inte någon bara uppfinna en tjejbil som aldrig går sönder? Tänk vad bra det skulle vara då! :-D POm någon påhittig uppfinnare läser det här kan ni fundera på våran idé!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer nog Elin förbi.

Ha en bra dag vad det nu är för dag, det har jag ingen koll på längre ;-)
Puss
// Julia ♥

play night

Tog mig upp till badet idag med Natalie & hennes familj, sen kom Nathalie också upp till oss :) Sen har jag & Elin uträttat lite på stan, eller ja vid Lidl ;-) Annars har jag bara slappat här hemma. Ikväll ser det ut att bli spelkväll, kan bli väldigt mysigt tror jag :-)

Nu ska jag kila på en film & bara slappa :)

Pusspåer!

lite spontant sådär kanske

Blev en tripp till Stockholm igår med la familja. Vi strosade mest runt på stan & så :) Idag var vi på ett museum, vilket är ett av de bättre jag har varit på & jag är inte ett storälskare av de förutom det här & polismuseét :) Sen knallade vi runt på stan & så åt vi lunh nånstans, sen bestämde jag mig hux flux för att jag ville klippa mig & sagt & gjort så blev det, lite spontant sådär. Så jag kilade iväg till ett ställde som hade drop in & fick en tid efter 5 minuter. Resultatet blev bra tycker jag, får se om jag lyckas få till det imorgon också ;-) Sen tog vi bilen & åkte hem igen. & ikväll har jag bara umgåts med Hanna&Natalie :-)

Så nu ska jag slå på en film sen sova.

Puss&godnatt
// J u l i a  ♥

slutkörd

Jobbade mellan 15.30-00.20. Jag är helt slut, vi har haft allt möjligt folk där idag & fullt med gäster hela tiden.

Nu ska jag stänga av datorn & sova.
Imorgon flyr jag staden, men är hemma igen på tisdag kväll ;-)
Ska bli skönt att komma bort lite :)

Godnatt!
/ j.u.l.i.a ♥

kanonkväll!

Nä ni kanske har rätt, jag var nog inte helt nykter när jag skrev de senaste inlägget i onsdags ;-)
Men jag gillar jobbet.

De senaste dagarna har jag jobbat lite, kalasat & bara slappat. Igår slog vi till på fest igen med mina brudar. & hur kul hade vi inte? ;-) Tappade bort mobilen ett tag, men det visade sig visst att den låg hemma. Somnade runt 4 efter en liten efterfest här hemma. Så funderar på om jag ska ta mig upp & städa, för det ser inte så jätte trevligt ut där uppe tror jag. Senare ska jag ta mig iväg för jobb i cirkus 7 timmar, men det blir pengar! Ska försöka få med mig nån att käka bakismat på stan också för jag orkar inte laga mat, hehe.

Tack för igår föresten! :-D



Nu ska jag göra nått åt röran där uppe.

PUSS JULIA ♥

I like my job! :-)

Idag har jag jobbat igen & det är jätte kul! :-D Det är inte många som längtar efter sitt jobb men det gör jag, det är altid roliga människor att jobba med! :-) Så donkan folk, jag gillar er! :-D

Sen ikväll har vi vart hos Johanna & firat henne i efterskott :) Nu sitter jag hemma hos mig med Sofia, Nathalie & Kossen ;-) Vi dricker&har det mysigt, snart ska vi ta oss och röra oss mot Vinbäcken för att fortsätta kvällen dit :) Imorgon ska jag nog vara barnvakt annars får jag se, kan bli en bakisdag också ;-)

Men nu ska Kossen låna datorn, så vi får höras sen.
Roligt filmklipp har vi gjort också med mig huvudrollen ;-)

PUSS PÅ ER! ♥

tomorrow it's to late

Ja vad ska man ta sig till egentligen ?

Filmen vi såg var Tretton var hur länge sen som helst sen jag såg den, men den är fortfarande inte så bra men nu har jag sett den igen. Så nu gör vi ingenting igentligen, äter & pratar. Men jag klagar inte för det :)

Just nu känner jag mig lite vilsen igen i mina tankar. Men jag läste Elins blogg tidigare, hon&hennes far har så rätt. Varför ångra det man har gjort? Man kan ändå inte få det ogjort så istället kan man sluta älta sina gamla problem. Det är iallafall vad jag ska försöka göra nu. Jag kan ju tycka om att få älta lite gammalt ibland, men jag ska göra mitt bästa.

Man lever bara en gång som en person sa till mig en dag.
Ta vara på det, imorgon kan det vara försent.

Nu ska vi kolla på So you think you can dance sen blir det sängen för mig. Imorgon ska jag ställa klockan tidigt för at hinna städa innan jobbet.

P U S S  J U L I A  ♥

I'm singing in the rain

Jaha då piskade regner ner igen. Typiskt att det ska göra det just när jag är ledig, min vanliga otur. Igår var jag o  Örebro en sväng, sen övernattade jag med familjen i sommarstugan. Vi hade en mysig familjekväll :-) Idag har jag åkt mellan Örebro, Köping&Arboga. Men nu har jag slagit mig ner i soffan framför tv:n med min älskade vän Elin :) Vi äter på nått smaskigt vilket är godis & ska snart kolla på film. Imorgon måste jag vara pigg igen när det ska jobbas ett par timmar & till helgen vill jag ha en utgång! ;-) Jag hoppas att jag får som jag vill, hihi :p

Nä nu ska jag vara social med henne.

Puss
/ j ♥

bloggtorka igen?

Det blir väldigt glest här på bloggfronten men jag ska försöka bättra mig lite.

De senaste dagarna har jag jobbt på donken & det går bättre & bättre hela tiden. Jag ger verkligen alla som jobbar där en eloge för hur stressgt det är med otåliga människor hela tiden, men alla fixar det jättebra! Så igår jobbade jag till 23 sen tog jag mig hemåt i mmp. Tänkte att jag skulle sova på en gång, men istället hämtade jag upp Fanny så gled vi runt i bilen ett tag & slutligen hamnade vi hos Linda där det festades för fullt. Runt 1 åkte vi hem & jag slockande ganska så snabbt.

Idag vaknade jag runt 11 & planerna var att åka till parken zoo, men efter nån fundering inser jag att det är bäst att spara pengarna, mora träsk är ju faktist inte så bra ;.-) Så väntar nu på att Elin ska sluta vilket är om 2.5 timme, så ska se vad jag kan hitta på tills dess. Måste verkligen städa, så ska kanske ta tag i det. Men jag läste att det var fint väder ute, så kanske skjuter upp det till ikväll. Aja det visar sig sen. Nu ska jag inte jobba fören på onsdag, så ska bli skönt att vara lite ledig de här dagarna.

Ska ta mig upp ur sängen nu.
PuSs
/ j.t ♥

miss my favorites

Hej!

Har inte haft någon ork till att blogga dom här dagarna, sen tycker jag att de är för fint väder för att sitta framför datorn. Har jobbat klart hos mamma nu ett tag, sen ska jag tillbaka i augusti & göra klart en sak. Så nu jobbar jag bara på donken. Ställde mig i kassan igår. De gick si&så. Går bra när det är lugnt med folk, men när det blir långa köer med hetsiga hungriga människor & man inte kan hela systemet, då blir de svårare vill jag lova. Men som man säger, man lär sig av sina misstag ;-)

Idag har jag lekt med Elmer, vi har plaskat i hans pool & busat runt. Sen kollade jag runt lite mer på utlandsresor. Nu ska jag fixa till Augusts hår sen sova, imorgon väntar en arbetsdag mellan 10-14 sen får vi se vad som händer & sker.

Godnatt
/ j ♥



it feels like the feelings disappear now, right?



Saknar mina sp favoriter!

RSS 2.0